Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Vatanın sitesinde sipariş iptal edildi veya ediliyor gibi bi statüye geçti mi sizin yoksa hala onay bekliyor mu duruyor

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Msrp fiyatının anlamı tavsiye edilen satış fiyatı demek siz sadece kelimenin kendi anlamı ile çatışıyorsunuz millete msrp fiyatindan satsa hangi firma üzerine vergi koyup bide kârını yok sayarak msrp fiyatindan satabilir biraz bunu düşünün büyük firmalar msrp fiyatının altından alırlar bunun üzerine vergiler gelir kârını koyup msrp fiyatindan satarlar şu an yurt dışında büyük firmalar bazı kartlarda msrp fiyatının altında satıyorlar ***** değil ya bu adamlar.
Toplu alımlarda indirim yapılıyor bu yüzden msrp'den düşük alınıyordur mesela newegg dediğin gibi msrp yada altı fiyata satıyor. abd'de her eyaletin vergi oranı farklı ona göre ürünü alıp + vergiyi ödüyorsun. Burada ise dediğim gibi ürünün fiyatını belirlerken msrp+%18+kar dikkate alınıyor. Penta mesela toplu alım yapar bundan dolayı indirim alır ona göre vatana satar oda ona göre belirler fiyatı isterse tabii. Hatta bazen vergi indirimleri de yapılıyor. Bizde dolarında etkisi var firmanın doları vardır bozar uyguna alır ona göre kar belirler ama bizdeki firmalar çakal bugün vatanın yaptığı gibi.

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
@vatanbilgisayar ürünü hem uygun fiyatlı satıp, sonrasından iptal etmek nedir ? Bahanede ticari amaç denmesi. Sattığınız her ürüne kullanıcılarınıza ne yapacaksınız da alıyorsunuz diye sorgulamalar yapıyor musunuz ? Bi açıklama ? #vatanbilgisayarboykot

Twitter dan herkes yazdigimi kopyalayip yapistirirsa daha buyuk etki olacagina inaniyorum. Ben tweet attim sizinde atmanizi oneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Toplu alımlarda indirim yapılıyor bu yüzden msrp'den düşük alınıyordur mesela newegg dediğin gibi msrp yada altı fiyata satıyor. abd'de her eyaletin vergi oranı farklı ona göre ürünü alıp + vergiyi ödüyorsun. Burada ise dediğim gibi ürünün fiyatını belirlerken msrp+%18+kar dikkate alınıyor. Penta mesela toplu alım yapar bundan dolayı indirim alır ona göre vatana satar oda ona göre belirler fiyatı isterse tabii. Hatta bazen vergi indirimleri de yapılıyor. Bizde dolarında etkisi var firmanın doları vardır bozar uyguna alır ona göre kar belirler ama bizdeki firmalar çakal bugün vatanın yaptığı gibi.
Newegg den bahsetmisken oradan alınan ekran kartlarına ekstra bir vergi biner mı gümrükte hocam bilgin var mı

Su ekran kartı modeli Türkiye'ye gelmediği için bunu düşündüm

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Newegg den bahsetmisken oradan alınan ekran kartlarına ekstra bir vergi biner mı gümrükte hocam bilgin var mı

Su ekran kartı modeli Türkiye'ye gelmediği için bunu düşündüm
son yasa ile 150 euro üstüne ekstra vergi biniyor şuan kimse yurt dışından almıyor sadece amazon.com.tr üzerinden germany satıcısı olarak alınanlar gelir ama onlarda gümrüğe takılabilir.

BabaVoss7

80+ Silver
Yapmayın etmeyin üç ay önce 6700xt aldım pişman olmak istemiyorum beklemediğime fkkxkd

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
EAE81C95-1059-4539-BDB8-27799C7816C5.png

Yazin arkadaslar burda kendi aramizda tartismakla sadece kuru gurultu yapariz.

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
konu tam olarak ne ve detayları yazarsanız yapabilirim.
Kampanyadan ekran kartini alan kisileri bugun vatanbilgisayar arayarak herkese cesitli bahaneler sundu. Sahsi olarak bana dedikleri,ticari amacla almissiniz vs abuk subuk bi bahane sundular anlamadigim toplu alim yapmadim veya ticari olarak sirkete fatura kestirmedim gibi gibi. Kimisinede fiyat sistemsel olarak yanlis girilmis denilip herkese siparis iptal edildigi ve iki is gunu icerisinde paralarin tekrar hesaba yatiralacagi soylendi.
Kisa olay bundan ibaret. @Abdullah Hacıgül

Top Bottom