konu tam olarak ne ve detayları yazarsanız yapabilirim.
Arkadaşlar anlatmış ben ekleme yapmak istiyorum. Vatan bilgisayar daha önceden de benzer şeyler yaptı. 2500 TL'ye bi kasa paylaşılmıştı. Hemen aldım, 2500 olma sebebi de kasa +psu eklememisler onu da ekleyince 3500 oldu. Bana diyor kampanyalı ürünlerden sadece bir kere yararlanabilirsiniz, o yüzden iptal ediyoruz. Tek tek alsam parçaları daha ucuza alabiliyorum, sadece kasa avantajı vardı. Kampanyalı ürün olduğuna dair bi ibare olmadığı için iptal edemezsiniz dedim hayır bu kampanyalı ürün dedi. Vatanın zaten yaptığı bazı indirimler de dikkatini çekmiştir. 3070ti i 13 bin TL'ye yakın bi fiyattan reklam amaçlı vermek zararına bir satış olduğunu düşünmüyorum, reklam bütçesinden karşılanabilir. Ek olarak, dedikleri gibi aşırı kampanya ürünü olsaydı 7 saat değil 7 dakika durmazdı. Vatan bunu yaparak ;
1) Tüketiciye yanıltıcı reklam /fiyat veriyor. Bunu kasten yaptığını düşünüyorum.
2) Eski o popülerliğini adından bahsettirmeye viral bir şekilde reklamını yapmaya çalışıyor.
3) Kampanyalı ürünlerden bir tane alabilirsiniz yazarak istedikleri ürüne kampanyali ürün diyebiliyorlar ve kafasına göre iptal edebiliyor. Ama hiçbir ürününde kampanyali üründür ibaresi bulunmuyor.
4) İnsanları borca sokup paralarını alıp o paraları günlük faize atarak bedavadan para kazanıyorlar (bence)
THHye topluca başvurup hakkımızı almalıyız. Biz 3070ti i 3 5 bine almadık. Akıl dışı bir fiyat değil. Hakkımızı istiyoruz, ürünü alamazsam bile bir şekilde cezalandırılmasini istiyorum.