Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

qwert7610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Guan Tanamo
Kampanyadan ekran kartini alan kisileri bugun vatanbilgisayar arayarak herkese cesitli bahaneler sundu. Sahsi olarak bana dedikleri,ticari amacla almissiniz vs abuk subuk bi bahane sundular anlamadigim toplu alim yapmadim veya ticari olarak sirkete fatura kestirmedim gibi gibi. Kimisinede fiyat sistemsel olarak yanlis girilmis denilip herkese siparis iptal edildigi ve iki is gunu icerisinde paralarin tekrar hesaba yatiralacagi soylendi.
Kisa olay bundan ibaret. @Abdullah Hacıgül
vatan gercekten komedi kampanyali fiyattan satinca ticari de iptal et gecirmeli fiyattan satinca musteriyi yolunca iptal yok ticari olmuyormuymus

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
konu tam olarak ne ve detayları yazarsanız yapabilirim.

Rtx 3070Ti Ekran kartını 12927TL'e indirim bahanesi ile sattılar. 7 saat boyunca kaldırılmayan veya düzeltilmeyen ürünü bir çok arkadaşımız satın aldı. Şu an ise türlü türlü bahaneler ile herkesi arayıp para iadesi yapacaklarını söylüyorlar. Verdikleri bahaneler saçma, niyetleri ise açık! Bir çok arkadaşımız mağdur durumda. @Abdullah Hacıgül

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar ben hem Tüketici hakem heyetine başvurdum hemde Şikayetvardan şikayet ettim sizlere de benim yaptığımı yapmanızı tavsiye ediyorum yoksa mağdur olduğumuzla kalırız öyle
Ekran Alıntısı0.JPG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah Bey şuanda mağdur durumdayız ben birikmiş bütün paramı bu ekran kartına harcadım üstelik peşin aldım ve şuanda 19 Mayıs da fırsat ürünlerinden yararlanamayacağım bazıları bankadan kredi bile çekmiş bu ekran kartı için kısacası durum ciddi Vatan Bilgisayar kendi hatasının bedelini tüketicilere ödetiyor! Ayrıca yanlış fiyatlandırma bile yapılsa 7 saat gibi uzun bir süre sürmemesi lazım ürünlerini olması gerekenden daha pahalı fiyata sattıklarında iyi o zaman niye biz bu ürünü daha pahalıya satmışız diye iptal etmiyorlar? Bu konu hakkında video çekersen çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
Günaydın sabahçı olduğum için yeni gördüm Abdullah abi. Abi bu üründen 300 kişi alsa 4 milyona yakın para yapıyor. Hepsiburada ki Trendyol da ki mağazalar bile hatayı 10 dakika da farkediyorken Vatan gibi bir marka 7 saat ayni fiyattan piyasa da tutup sonra fiyatı yanlış yazmışız diyip para iadesi yapacağını söylüyor. Ben bir de Tekirdağ mağazaya gidip bu indirimler gerçek mi gerçekten dedim (internettekiler) gerçek dediler. Herkese ayrı ayrı bahane sunmaları da cabası. En azından hikaye de etiketleyip yaptığınız yanlış desen bile bunlar için ufak bir ders olur. Çünkü bana göre bu bir dolandırıcılık.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar anlatmış ben ekleme yapmak istiyorum. Vatan bilgisayar daha önceden de benzer şeyler yaptı. 2500 TL'ye bi kasa paylaşılmıştı. Hemen aldım, 2500 olma sebebi de kasa +psu eklememisler onu da ekleyince 3500 oldu. Bana diyor kampanyalı ürünlerden sadece bir kere yararlanabilirsiniz, o yüzden iptal ediyoruz. Tek tek alsam parçaları daha ucuza alabiliyorum, sadece kasa avantajı vardı. Kampanyalı ürün olduğuna dair bi ibare olmadığı için iptal edemezsiniz dedim hayır bu kampanyalı ürün dedi. Vatanın zaten yaptığı bazı indirimler de dikkatini çekmiştir. 3070ti i 13 bin TL'ye yakın bi fiyattan reklam amaçlı vermek zararına bir satış olduğunu düşünmüyorum, reklam bütçesinden karşılanabilir. Ek olarak, dedikleri gibi aşırı kampanya ürünü olsaydı 7 saat değil 7 dakika durmazdı. Vatan bunu yaparak ;
1) Tüketiciye yanıltıcı reklam /fiyat veriyor. Bunu kasten yaptığını düşünüyorum.
2) Eski o popülerliğini adından bahsettirmeye viral bir şekilde reklamını yapmaya çalışıyor.
3) Kampanyalı ürünlerden bir tane alabilirsiniz yazarak istedikleri ürüne kampanyali ürün diyebiliyorlar ve kafasına göre iptal edebiliyor. Ama hiçbir ürününde kampanyali üründür ibaresi bulunmuyor.
4) İnsanları borca sokup paralarını alıp o paraları günlük faize atarak bedavadan para kazanıyorlar (bence)

THHye topluca başvurup hakkımızı almalıyız. Biz 3070ti i 3 5 bine almadık. Akıl dışı bir fiyat değil. Hakkımızı istiyoruz, ürünü alamazsam bile bir şekilde cezalandırılmasini istiyorum.

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
@Abdullah Hacıgül kardeşim vatan bilgisayar ekran kartında indirim yapti. Forum üyeleri olarak bizde aldik. Sonra tekrar herkesi arayarak iptal edicez diyorlar. Ancak konu hukuken fiyat sergileyerek ürün satmak icap sayılır ve icabı kabul etmekle birlikte sözleşme kurulmuş olur. Dolayısıyla sözleşmeden dogan yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekir. Ayrıca sözleşme gereği haklı bir gerekçe olmadan ürünü teslim etmekten vazgeçemezler. Bunu soke soke aliriz. Sende yardım et ☺️

İptal etmedikleri sürece bekliyoruz. Eğer iptal ederlerse karşı tarafa dilekçe ile su tarihte su fiyattan aldığım ürünü gönderin diye mail atıyoruz. Mesafeli satış sözleşmemizide ekleyerek. Sonra hala göndermezlerse hem şikayet ederek ceza kestirebiliyoruz. Hemde tüketici hakem heyetine giderek ürünün teslim edilmesini saglayabiliyoruz. Ustteki yorumda da belirttiğim gibi sözleşme kurulmuş sayılır Ve ürünü teslim etmek zorundalar. En fazla biraz ugrastirirlar.

Son düzenleme:

forza11

80+ Bronze
belki aranızda kızanlar olacak ama ben gene de yazayım.
1. Vatan kimsenin parasını 3 gün tutacağım diye iş yapmaz. Tenezzül dahi etmez.
2. Bu fiyat oradaki bir çalışanın hatasıdır, yanlış konmuştur.
3. Hata ile konan bir fiyat varsa ki bence var, bunu zorla bana satacaksınız demek bence haklı bir şey değil. O zaman parasını hatayla düşürenin parasını da alıp cebine atmaktan bir farkı kalmıyor. Ya da yanlışlıkla 1 tane yerine 2 tane çeyrek altın verse kuyumcu banane adam kendisi verdi deyip cebe atıyor musunuz.
4. Buraya para bağlayıp başka indirimi kaçıran arkadaşlar mağdur olmuştu. Haklılar. Vatan'ın yapması gereken 300-500 TL indirim çeki vermesi bence.

Tekrar yazayım bunlar benim kendi görüşlerim, kimse üzerine alınmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
@Abdullah Hacıgül kardeşim vatan bilgisayar ekran kartında indirim yapti. Forum üyeleri olarak bizde aldik. Sonra tekrar herkesi arayarak iptal edicez diyorlar. Ancak konu hukuken fiyat sergileyerek ürün satmak icap sayılır ve icabı kabul etmekle birlikte sözleşme kurulmuş olur. Dolayısıyla sözleşmeden dogan yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekir. Ayrıca sözleşme gereği haklı bir gerekçe olmadan ürünü teslim etmekten vazgeçemezler. Bunu soke soke aliriz. Sende yardım et ☺️

İptal etmedikleri sürece bekliyoruz. Eğer iptal ederlerse karşı tarafa dilekçe ile su tarihte su fiyattan aldığım ürünü gönderin diye mail atıyoruz. Mesafeli satış sözleşmemizide ekleyerek. Sonra hala göndermezlerse hem şikayet ederek ceza kestirebiliyoruz. Hemde tüketici hakem heyetine giderek ürünün teslim edilmesini saglayabiliyoruz. Ustteki yorumda da belirttiğim gibi sözleşme kurulmuş sayılır Ve ürünü teslim etmek zorundalar. En fazla biraz ugrastirirlar.
Hocam peki burda yazan yazı mesafeli satış sözleşmesi biz bunu kabul ettiğimiz için bize sıkıntı çıkarırlar mı

Ekler

• IMG-20220519-WA0007.jpg
    IMG-20220519-WA0007.jpg
    167.8 KB · Hit: 42

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Hocam peki burda yazan yazı mesafeli satış sözleşmesi biz bunu kabul ettiğimiz için bize sıkıntı çıkarırlar mı

Orda bize aleyhimize ne var sence? Kanun daha önemli sözleşme kanuni haklarımızı kısıtlıyorsa o madde geçerli olmaz o yüzden merak etme.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu sözleşmede 100 kat bir fark var ayrıca kimse Vatan yanlış fiyat girdi diye gidip almadı 19 mayıs indirimi sanıp aldı 12792 az para değil o zaman bütün satıcılar aynı şeyi yapıp ceplerini doldursun nasıl olsa onları koruyan satış sözleşmesi var!

• Beğen
Reaksiyonlar: Aozy
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Orda bize aleyhimize ne var sence? Kanun daha önemli sözleşme kanuni haklarımızı kısıtlıyorsa o madde geçerli olmaz o yüzden merak etme.
Kırmızı alanla gösterdiğim kısımda beşeri ve teknik hatalardan ötürü olan kısım dostum benim bı avukat tanıdığım var durumumu ona ilettim sözleşmeli satış formunun banka dekontunun vs örneklerini attım müsait bir zamanda kontrol edip bana dönecek bu işi thh ye aktardigimiz zaman bizim lehimize bir karar çıkacağını onaylarsa işlemleri baslaticam ben

Ekler

• IMG_20220520_103241.jpg
    IMG_20220520_103241.jpg
    330.6 KB · Hit: 29
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
enes furkan kayhan
Kırmızı alanla gösterdiğim kısımda beşeri ve teknik hatalardan ötürü olan kısım dostum benim bı avukat tanıdığım var durumumu ona ilettim sözleşmeli satış formunun banka dekontunun vs örneklerini attım müsait bir zamanda kontrol edip bana dönecek bu işi thh ye aktardigimiz zaman bizim lehimize bir karar çıkacağını onaylarsa işlemleri baslaticam ben
+1

Top Bottom