Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Stoksuz ürün vs derler yanlış model derler iptal ederler ve size gram donusu olmaz :D simdiden GO arkadaşlar.
Bu bahaneler söz konusu olamaz 12792 ye herkes indirimli fiyat diye satın aldı vatan fiyatı hatalı girmiş diye değil hatta bazıları ekran kartı fiyatları acaba daha da düşebilir diye alan dahi olmadı fiyat hatası dediğin 1-2 rakamı eksik girersin fiyat hatası budur.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Şaka gibi arkadaşlarlar ihtiyacım olmasına rağmen parayı hâla yatırmış değiller ben böyle sorumsuz bir firma görmedim hem suçlular hem güçlüler eğer THH bunlardan yana karar verirse gerekirse bunlarıda şikayet ederim tüketiciyi savunmayacaklarsa kuru kalabalık yapmasınlar!

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Şaka gibi arkadaşlarlar ihtiyacım olmasına rağmen parayı hâla yatırmış değiller ben böyle sorumsuz bir firma görmedim hem suçlular hem güçlüler eğer THH bunlardan yana karar verirse gerekirse bunlarıda şikayet ederim tüketiciyi savunmayacaklarsa kuru kalabalık yapmasınlar!
Hocam paran pazartesi günü yatar ve faizden gelecek parayı bir güzel kendilerine alıp paranızı iade eder, faize yatırma olayını bir kaç yorum önce açıklamıştım.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Bu bahaneler söz konusu olamaz 12792 ye herkes indirimli fiyat diye satın aldı vatan fiyatı hatalı girmiş diye değil hatta bazıları ekran kartı fiyatları acaba daha da düşebilir diye alan dahi olmadı fiyat hatası dediğin 1-2 rakamı eksik girersin fiyat hatası budur.
Türkiye'de olabiliyor hocam

LoveoX

80+

Beyefendi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan efendioğlu

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Bugün aradıklarında iptal etmek istemiyorum dedim.
Screenshot_2022-05-20-19-06-02-101_com.whatsapp.jpg

ThEmre™

80+

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Thh başvurdum bende hatta gidip te sordum il hakem heyetine oradaki elemanda bir şey bilmiyor ama kazanırsınız büyük ihtimal dedi. Ne kadar çok başvuru olursa en azından bir ceza alırlar bir daha böyle iptallerde saçma bahaneler bulmazlar ticari falan diye.

ThEmre™

80+
iptallerde saçma bahaneler bulmazlar ticari falan diye.
Bir kısıma ticari bir kısıma ise yanlış fiyat diyerek tam manasıyla pot kırmışlar zaten. Umarım haklı çıkarsınız. Saçmalığın daniskası.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Beyler sadece bekleyin fiyatlar tahminimce msrp'nin altına düşecek madencilikte amortiler 4-4.5 yıllara uzadı şahsen ben olsam beklerdim YTD

Top Bottom