Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Arkadaslar ürünü aldım faturam var onayladilar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalan mı soyluucem

Ekler

• Screenshot_2022-05-20-19-21-48-783_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-20-19-21-48-783_com.android.chrome.jpg
    342.1 KB · Hit: 117

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Arkadaslar ürünü aldım faturam var onayladilar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalan mı soyluucem
hayırlı olsun bize ticari diye yalan söyleyip iptal ettiler umarım thh yamukluk yapmaz eğer abdullah video çekerse belki etekleri tutuşur. Ticari diye bireysel alımı iptal edemezler. Şuan 16bin alsam iptal mi edecekler. Herkes e-devletten bir an önce başvursun.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
nasıl iş bu ya ,ben kredi çektim aldım havale yaparak yanlış fiyat diye iptal edeceklerini söylediler bende bastım iptale bugun gün içinde yatar diye düşündüm yatmadı günlük faiz yemeye başladım hafta sonuda girdi araya, adam teslim almış üst tarafta nasıl işler dönüyor hayret ya

SadeceSeyf

80+ Gold

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tesekkur ederim arkadaşlar insallah sizde hakkınızı alırsınız bende 2k oyunculuğa geçtim hayırlı olsun
bayrağı gögüsleyen bi sen oldun heralde avanatjın magaza teslim seçmiş olman muhtemeln onların haberi yoktu yanlış fiyat vs normal sıradan bi sipariş gibi hazırlayıp verdiler :)

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
bayrağı gögüsleyen bi sen oldun heralde avanatjın magaza teslim seçmiş olman muhtemeln onların haberi yoktu yanlış fiyat vs normal sıradan bi sipariş gibi hazırlayıp verdiler :)
Hayir benide aradılar yazım hatası yaptık diye. Yasal mevzuatı ve sözleşmeden dogan haklarımı anlattım. Siz bilirsiniz ama zararlı çıkarsınız dedim yaklaşık 8dk mevzuat anlattım. 10 yıldır vatandan alışveriş yaptığımı hatta annemin üstüne alışverişlerimi hepsini gösterdim vatandan ciddi alışverişim var. Onlarda tamam dönüş yapalım biz size dediler ve onaylarmislar. Ben bu alandaki mevzuatı biraz bilirim malesef.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Hayir benide aradılar yazım hatası yaptık diye. Yasal mevzuatı ve sözleşmeden dogan haklarımı anlattım. Siz bilirsiniz ama zararlı çıkarsınız dedim yaklaşık 8dk mevzuat anlattım. 10 yıldır vatandan alışveriş yaptığımı hatta annemin üstüne alışverişlerimi hepsini gösterdim vatandan ciddi alışverişim var. Onlarda tamam dönüş yapalım biz size dediler ve onaylarmislar. Ben bu alandaki mevzuatı biraz bilirim malesef.
Kardeşim keşke bizi de bilgilendirseydin bu konularda beni de dün işteyken saat 17 gibi aradılar ben meşgul olduğum için pek fazla konuşma fırsatım olmadı bende iptal etmek istemiyorum dedim yanlış fiyatlandırma sizin hatanız dedim oda sistemde hata olmuş yanlış fiyat girilmiş gibi bir şeyler söyledi tam net hatırlamıyorum ağzı iyi laf yapıyordu bana konuşma fırsatı da vermedi siparişiniz iptal edilecek dedi bende meşgul olduğum için tamam dedim görüşme bitti yani benim iptal olmasına rızam yoktu ama iptal etmişler THH ye başvurdum henüz geri dönüş yapılmadı Şikayetvar a yazdım şikayetimin onaylanmasını bekliyorum. Vatana kaç defa meal attım yine bana ürünümün iptal edildiği ile ilgili mesaj attılar şaka gibi bir firma! Senin ki onaylandıysa fiyatta bir problem yok demektir o zaman herkesin siparişini onaylamak zorundalar.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlattığın şeyi konu açsan bizlerde bilgilensek bizde gardımızı alsak çok güzel olur mevzuat neyse

• Beğen
Reaksiyonlar: Aozy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,790
Üyeler
167,719
Son üye
kemalllll
Top Bottom