watt olayı çözülür hocam 3060 ile 4050 nerdeyse kafa kafaya 3060 ın tam güçte verdiği performansı 4050 yarısı kadar güç harcayarak karşılayabiliyor. Hemde daha yeni bir kart yazılımlar ile daha güçlenecektir. 4000 serisi dlss3 ve frame teknolojisiylede öne çıkıyor oda diğer artısı.4000 serileri bana çok şaibeli geliyor watt değerleri çok garip. 4050 sanki 3050 - 4060 da 3060mış gibi.
Masaüstü için haklı olabilirsin , gaming laptoplar için kastetmiştim. Dlss harici ham performans almak için watt değeri sorunu düşükse eğer çözülemez.watt olayı çözülür hocam 3060 ile 4050 nerdeyse kafa kafaya 3060 ın tam güçte verdiği performansı 4050 yarısı kadar güç harcayarak karşılayabiliyor. Hemde daha yeni bir kart yazılımlar ile daha güçlenecektir. 4000 serisi dlss3 ve frame teknolojisiylede öne çıkıyor oda diğer artısı.
Hayır hocam ben laptop kısmı için konuşuyorum bakalım yakında her şey netleşir.Masaüstü için haklı olabilirsin , gaming laptoplar için kastetmiştim. Dlss harici ham performans almak için watt değeri sorunu düşükse eğer çözülemez.