🔥İndirim Asus TUF RX 6500 XT 3399 TL

Kartı niye satmak için sıfır alsınlar dostum ? Bu kartın ikinci el piyasası kullanıcı için gerekli değil ki. Alır belki 10 sene kullanır belki 1 ay sonra satar. Ama 1 hafta sonra satacağını sanmıyorum kullanacak kişilerin. 3000 TL civarında RX 6600 RTX 2060 GTX 1080 bir sürü kart var bundan çok daha mantıklı olan direk onlar da olabilir.
İkinci eli geç performansı da çöp. 10 seneyi bırak 2-3 seneyi çıkartırsa şükret. Üstelik 4 GB VRAM cabası.

İkinci eli geç performansı da çöp. 10 seneyi bırak 2-3 seneyi çıkartırsa şükret. Üstelik 4 GB VRAM cabası.
1 gb ekran kartları var daha kullanılan. Neden kendinizi örnek veriyorsunuz ? İlla alsın demiyorum zaten. Ben almam. Gider ikinci el daha iyi kart alırım. Ama ikinci el tercih etmeyen o kadar çok insan var ki.

1 gb ekran kartları var daha kullanılan. Neden kendinizi örnek veriyorsunuz ? İlla alsın demiyorum zaten. Ben almam. Gider ikinci el daha iyi kart alırım. Ama ikinci el tercih etmeyen o kadar çok insan var ki.
O 1 gb ekran kartları güncel oyunları açabiliyor mu? Fiyatı haketmeyen bir kart. Bak 3050'yi yerden yere vuruyorlardı mesela ama baktığında 6500 xt ile fiyat farkına fazlasıyla değiyor mu değiyor. Şahsen bedavaya verseler bu kartı yine kullanmam. Parasını asla ama asla hakketmiyor. Alınmaz açıkçası.

O 1 gb ekran kartları güncel oyunları açabiliyor mu? Fiyatı haketmeyen bir kart. Bak 3050'yi yerden yere vuruyorlardı mesela ama baktığında 6500 xt ile fiyat farkına fazlasıyla değiyor mu değiyor. Şahsen bedavaya verseler bu kartı yine kullanmam. Parasını asla ama asla hakketmiyor. Alınmaz açıkçası.
1gb kullanan zaten sistemine göre oynuyor güncel oyunlar zaten sistem parası artık. 5 oyun 1 ekran kartı parası yapıyor neredeyse. 3050 zaten kötü. Bu kart iyi değil. Bu bütçede alınabilecek başka kart yok. Gtx 1650 var o bundan da kötü.

Ben bu kartı 4500 gibi bir fiyata aldım. Allah'tan sinrqdan 3500 den aattim yine zarar çok fazla ama gidin ikinci el 6600 alın çok pişman olursunuz

Arkadaşlar sürekli gidip rx 6600 bakın diyip durmayın. Bu ekran kartını pc yükseltmek için alırlar en fazla. Kendi işlemcin max bu ve türevi ekran kartlarını besliyordur alınır. Bütçen bu kadardır alınır. yani 4. nesil 5. nesil intel işlemcin vardır 7. nesil vardır alınır. Yani neden bu kadar zorluyorsunuz anlamadım. Sıfırdan pc toplayan kimse almaz zaten bu ekran kartını bütçe çıkmaya çalışır. Onu geçtim anlamayan biri zaten geliyor soruyor cevabını alıyor. Sıfır olarak bu ekran kartını tavsiye eden de yok zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,677
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri