RTX i açınca biraz da fark kazandırıyor ya onu kastetmiştim (oyunlarda)Rtx mevzusu derken?
RTX i açınca biraz da fark kazandırıyor ya onu kastetmiştim (oyunlarda)Rtx mevzusu derken?
Rtx actiginizda görüntünuz güzelleşir ama FPS düşer sizin bahsettiginiz teknoloji dlls ona karşılık AMD tarafında fsr varRTX i açınca biraz da fark kazandırıyor ya onu kastetmiştim
Özür dilerim doğru söylüyorsun yanlış yolla doğru sonucu bulmuşumRtx actiginizda görüntünuz güzelleşir ama FPS düşer sizin bahsettiginiz teknoloji dlls ona karşılık AMD tarafında fsr var
Özür dilencek bir şey yok dostum karıştırabilirsin normal bir şey buÖzür dilerim doğru söylüyorsun yanlış yolla doğru sonucu bulmuşum
Teşekkürler , ben aynı fiyata 6800xt görürsem öyle iade ederim artık daha dün elime geçti 3070ti bekletiyormÖzür dilencek bir şey yok dostum karıştırabilirsin normal bir şey bu
Hocam elindeki kart zaten güzel bir kart bence çok da fazla macera aramaTeşekkürler , ben aynı fiyata 6800xt görürsem öyle iade ederim artık daha dün elime geçti 3070ti bekletiyorm
Harbiden Vatan benim 3070 Ti yi vermedi diye şikayet ettiydim bu gidişle şikayetten vazgeçecem şimdiden bu kadar düştüyse ETH de zorluk bombasından sonra ne kadar düşer merak ediyorumbunlar ne böyle ya