crazyboyy1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 228
- İsim
- crazy
4070s de gddr6x var o yüzden fazla ısınıyor, ganiwardı alırsan 2.5k rpm de bağıra bağıra kullanırsın, amd gddr6 kullandığı için ısınmıyor, geçen foruma konu açan vardı powercolor 800 rpm dönüyordu, sen ganiward 4070s getir 2200 rpmden aşağı dönmez, yani amd zaten ısınmadığı ve soğutma bloğu powercolorda dahi sağlam olduğu için tuf almaya kasmaya gerek yok (xfx i ayrı tutuyorum amd kanadı için, fanları biraz gürültülü)Knk 2-3 video izledim ve RX 7800XT ile RX 7900GRE arasında ortalama 5-10 Max taş çatlasın 15fps var ama RTX 4070 ile RTX 4070 Superde minimum 10 FPS Max 25FPS vs. Fark var al bı tane video mesela
Knk
1- Aradaki fark aman aman değil 600TL
2-Anlatamıyorum galiba Knk ben model ve serisine göre attım demek istediğim sen Hellhound bir kartla Asus TUF gaming bı kartı bir tutamassın dediğim gibi O Zaman RTX 4070 MSI/ASU alanlan ***** mı? Gitsinler RTX 4070 Süper Gainward/Galaxy vs. alsınlar daha ucuz değil mi?
Git bak Akakçede RTX 4070 en fazla satan modeli 27K MSI Suprim X Slim e bunu alan herkes ***** mı yani? Niye 23K ya RTX 4070 Süper Gainward alabiliyorlar aradaki fark 4K yanlışsam düzelt
VEYA EN BASİTİNDEN
Samsung Daha Ucuza İphone'dan Daha Güçlü cihazlar sunuyor ama şuan İPHONE kullanan yüzdesi Samsung ile Kafa Kafaya E Şimdi iPhone Alan Herkes Enayi Mİ?
-Ayrıca ben bunu almak Zorundasınız vs. Demiyorum zaten Tercih meselesi isteyen bunu alır İsteyen 7900gre alır tercih meselesi yani biri 10fps az alayım ama garanti/teknik servis vs. Vs. İyi olsun Soğutmada hiç sorun yaşamayım Asus Ayrıcalıklarından (uygulamaları vs.)'den yararlanayım der İsteyende 10FPS falan fazla Alayım 600TL az vereyim garanti/serviste vs. Sorun yaşarsam bı şey olmaz karta iyi bakarım ve Soğutmada kötü olsun ısınsın bı şey olmaz ilerde bakımını vs. Yaparım vs. Falan filan der Gainward/Galaxy falan alır tamamen tercih meselesi
fark az olsada 7900 gre almaya değer, en azından oyundaki stutterlerde 60 dan 50 ye düşmek yerine 70 den 60 a düşsün çok belli etmesin