neden soğuttufiyat harbiden iyi alasim geldi ancak 6700xt beni oyle bir soguttugu icin almam
.-neden soğuttu
Hmm 6000 serisinde bu tarz sorunlar yok denilecek kadar az diyip amd ekran kartı aldırmaya çalışmışlardı bana ben inatla gittim 3060 aldım sanırım iyi yapmışımwatman hatalari, stabilite sorunlari vs.. yazmaya usendim hepsini
Valla en yükseğe aldığımda ben de hala oluyor. @RevDeisDou ile konuştuk bir konunun altında düzelmiyor. 1080p değilmiş gibi duruyor yayınYüksek kalitede öyle bir problem yok ama düşük kalitede AMD problemli evet.
evet bende çözemedim bir türlü, aynı sıkıntıYayınlar bulanıkmış gibi oluyor hocam. Görüntü kalitesi nvidia kadar net değil maalesef. Filtre varmış gibi duruyor. Oyunda hareket ettiğiniz anda görüntü bulanıklaşıyor. Sabit kalınca düzeliyor
Valla hocam. 3070 vardı bir ay önce satıp 6800 XT aldım. Çok mutluyum ama yayın açmaya başladım o biraz üzdü ama yine de giderHmm 6000 serisinde bu tarz sorunlar yok denilecek kadar az diyip amd ekran kartı aldırmaya çalışmışlardı bana ben inatla gittim 3060 aldım sanırım iyi yapmışım
Kesin konuşuyorsunuz ama 1080p 60fps yayın yapıyordum en ufak sıkıntı yoktu diyorum. oyun yayını yapıyordum.Yayınlar bulanıkmış gibi oluyor hocam. Görüntü kalitesi nvidia kadar net değil maalesef. Filtre varmış gibi duruyor. Oyunda hareket ettiğiniz anda görüntü bulanıklaşıyor. Sabit kalınca düzeliyor
bende nerdeyse bütün rx6000serisini kullandım şuan aktif olarak rx6900xt nitro+ kullanıyorum ben neden 4 aydır tek bi sorun yaşamıyorum acabawatman hatalari, stabilite sorunlari vs.. yazmaya usendim hepsini
Hocam neden kesin konuşuyorum bir sorar mısınız ? Çünkü Rx 6600 Rx 6700 XT ekran kartları var arkadaşlarımda ve aynı olaydan muzdaripler. Twitch yayınlarında görüntü bulanık. AV1 olmadığı için böyleymiş. Lütfen twitchden yayın açayım bakayım. Bozulmuyorsa bana OBS ayarlarınızı atarsınız çözeriz olayıKesin konuşuyorsunuz ama 1080p 60fps yayın yapıyordum en ufak sıkıntı yoktu diyorum. oyun yayını yapıyordum.
.bende nerdeyse bütün rx6000serisini kullandım şuan aktif olarak rx6900xt nitro+ kullanıyorum ben neden 4 aydır tek bi sorun yaşamıyorum acaba
ben uzun bir süre 3060 ile devam ederim ama bir sonraki ekran kartım amd olacak gibi gözüküyor belki de intele şans veririmValla hocam. 3070 vardı bir ay önce satıp 6800 XT aldım. Çok mutluyum ama yayın açmaya başladım o biraz üzdü ama yine de gider