Asus Tuf serisi nasıl?

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
sadece asus iyi olacak diye bir şey yok bende zotac aldım rog ile yarışır
kanka adam ekosistem yapmak istiyor ve amacının o olduğunu yazmış zaten kur bakalım zotac ekosistem :D

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Sizce Rog serisi toplanır mı? Full olarak? (Ana kart tavsiyesi için teşekkür ederim bu arada)
Toplaması mümkün ama mantıklı mı derseniz bence gereksiz tuzlu olur. Daha üst segment oldugu için fiyatlar saçma uçuyor, Rog + Tuf karması daha mantıklı olur bence. Rog'un kasaları 18k dan başlıyor mesela, ekran kartı da stoklarda yok anca 5080 ler mevcut onlar da aşırı pahalı

Asus olarak ekstradan size benim kullandigim aşırı memnun olduğum klavyeyi önerebilirim, siz logitech/razer koymussunuz

Ve TUF sogutma yerine yine beyaz Rog sogutma alirsaniz inanilmaz bir gorseli var Asus Rog Strix LC III un, o biraz tuzlu gelirse LC II ye de bakilabilir, ikisi de 360mm olucak tabi

Not: Bunlar tabi fiyat performantan çok uzak ürünler, sadece bütçesi sağlam olan zevk için alacak insanlara öneririm. Yoksa bu fiyatlara ne sistemler toplanır F/P olarak.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar, kendime bu yaz pc toplamayı düşünüyorum bunları aklımda kararlaştırdım sizce nasıl?
Anakart: ASUS TUF GAMING X870-PLUS WiFi
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı: Asus TUF 5070 Ti
Soğutucu: ASUS TUF Gaming LC 360 ARGB
Powersupply: ASUS TUF Gaming 850W 80+ Gold
Ram: Corsair Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16) 6000MHz CL30 White
Hocam neyi merak ediyorsun tam anlamadım ama benim bütün sistem tuf memnunum. Ekran kartı da 7800xt tufdı yeni elimden çıkardım. Genel olarak kaliteli Rog kadar artık kaliteli ama o kadar da pahalı oldu. yani bütçen kurtarırsa gayet tercih edilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Gt502 düşünüyorum, güzel kasa veya Gt501 Ekipman dahil 136k tutuyor.
501 alma benim kasa da 501 rgb fanlarla geliyor. ben daha sonradan argb 3x tuf fan alıp değiştirdim. eski rgbleri de sattım. Bu arada alırken fanlı olarak satılanlar var ben akakceden arada takip ediyorum. Fanlı modelleri ihraç olarak getirdiklerinde fiyat bir düşüyor dalgalanıyor bu ara gene fazla. Veya uyguna bulursanız alın. 7-8k civarı.

Geri