- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyw hocamanakart için b850 tuf alın hocam onun dışı güzel sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece 8 faz vram olmasın yeter
Eyw hocamanakart için b850 tuf alın hocam onun dışı güzel sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece 8 faz vram olmasın yeter
az daha koysan 5090 kasalar varAsus Gt502 düşünüyorum, güzel kasa veya Gt501 Ekipman dahil 136k tutuyor.
kanka üç beş oyun oynuyacak adama bu tarz sistemler yetiyor belli bir kriter üzerine ekosistem yapmış arkadaş 5090 noname markaları napacakaz daha koysan 5090 kasalar var
sadece asus iyi olacak diye bir şey yok bende zotac aldım rog ile yarışırkanka üç beş oyun oynuyacak adama bu tarz sistemler yetiyor belli bir kriter üzerine ekosistem yapmış arkadaş 5090 noname markaları napacak
kanka adam ekosistem yapmak istiyor ve amacının o olduğunu yazmış zaten kur bakalım zotac ekosistemsadece asus iyi olacak diye bir şey yok bende zotac aldım rog ile yarışır
bende yapacaktım cok pahalı diye vazgeçtim sade monitör 15kkanka adam ekosistem yapmak istiyor ve amacının o olduğunu yazmış zaten kur bakalım zotac ekosistem![]()
Madem full Asus beyaz sistem topluyorsunuz TUF yerine ROG anakart alirsaniz daha uyumlu olur kasaylaÖnerileriniz varsa bekliyorum.
Sizce Rog serisi toplanır mı? Full olarak? (Ana kart tavsiyesi için teşekkür ederim bu arada)Madem full Asus beyaz sistem topluyorsunuz TUF yerine ROG anakart alirsaniz daha uyumlu olur kasayla
Toplaması mümkün ama mantıklı mı derseniz bence gereksiz tuzlu olur. Daha üst segment oldugu için fiyatlar saçma uçuyor, Rog + Tuf karması daha mantıklı olur bence. Rog'un kasaları 18k dan başlıyor mesela, ekran kartı da stoklarda yok anca 5080 ler mevcut onlar da aşırı pahalıSizce Rog serisi toplanır mı? Full olarak? (Ana kart tavsiyesi için teşekkür ederim bu arada)
Hocam neyi merak ediyorsun tam anlamadım ama benim bütün sistem tuf memnunum. Ekran kartı da 7800xt tufdı yeni elimden çıkardım. Genel olarak kaliteli Rog kadar artık kaliteli ama o kadar da pahalı oldu. yani bütçen kurtarırsa gayet tercih edilir.Herkese merhabalar, kendime bu yaz pc toplamayı düşünüyorum bunları aklımda kararlaştırdım sizce nasıl?
Anakart: ASUS TUF GAMING X870-PLUS WiFi
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı: Asus TUF 5070 Ti
Soğutucu: ASUS TUF Gaming LC 360 ARGB
Powersupply: ASUS TUF Gaming 850W 80+ Gold
Ram: Corsair Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16) 6000MHz CL30 White
501 alma benim kasa da 501 rgb fanlarla geliyor. ben daha sonradan argb 3x tuf fan alıp değiştirdim. eski rgbleri de sattım. Bu arada alırken fanlı olarak satılanlar var ben akakceden arada takip ediyorum. Fanlı modelleri ihraç olarak getirdiklerinde fiyat bir düşüyor dalgalanıyor bu ara gene fazla. Veya uyguna bulursanız alın. 7-8k civarı.Asus Gt502 düşünüyorum, güzel kasa veya Gt501 Ekipman dahil 136k tutuyor.