Neler Yeni

İnceleme ASUS TUF VG249Q1R 23.8 IPS 165HZ Monitörü Mağazada İnceledim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Benim beğenmedim noktası çerçeveleri bir tık kalın fotoğrafta (belki gerçekte öyle değildir bilmiyorum) bide ayak tasarımı sanki 2000 monitörü gibi
Çerçevesi ve inceliği çok çok iyi diyebilirim. Ayak standı aynen biraz daha kibar olabilirdi pivot olmadığı için çokta önemli değil bence. Ama incelik konusunda çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÜRÜN KÖTÜ KABULLEN!

Sözde 8 bit(6+FRC) gözüken bu tezek öneri monitörün çöp.

IPS monitör alıyoruz parlaklık 250. Karanlıkta sanki TN panel kullanıyoruz.

Çok meraklıysan al sana monitör:

Bilmediğiniz konularda insanların kanını beynine sıçratmaya ne meraklısınız.

144 ve 165 bir bahane değil. Bunu da ANLA. 165 HZ yolunca saçma sapan ürün öneriyorsun. Damgayı koydum monitör bilmiyorsun!
ya kardeşim rahat bırak beni ya :D Seninle tartışmak istemiyorum çünkü sonuca varmak için değil sürekli tartışmak için tartışıyorsun. Ben burda ürünün temsilcisi veya satıldığı zaman pay alacak birisi değilim. Ürünü güzel gördüm ve kullanan çok kişi olduğu için almak isteyenlere kendimce yorum yaptım ve açıklama da yazıyor. Alternatif olarak alınabilir diye. Gelip yoruma şunu yazabilirsin. Şu şu şu monitörler daha iyi performansta veya daha uygun veya daha şöyle böyle diye özellik yazabilirsin. Ama direk gelip kötü berbat bilmem ne alınmaz. Arkadaşım birsürü kullanan insan var gayette memnunlar. Fiyatıda uygun olursa alınır alınır alınır. Bak yukarda birisi 1300 küsür tl ye aldım diyor. Çok çok güzel fiyat ve alınır. İndirime girer alınır. Ne bu sende ki agresiflik. Rahat bırak beni lütfen hatta engelle beni rica ederim. :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
En mantıklısı engellemem zaten. Monitör bilginiz yok öneriyorsunuz. İnsanları bilgisizliğinizle sinir küpüne çeviriyorsunuz. Diğer saçma monitör öneri konularınız gibi.

Bilgisizliğinizi böyle göstermeyin.

VE YOKSAYDIM. Senin gibi yanlış yönlendirme yapanı ne yapayım?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
En mantıklısı engellemem zaten. Monitör bilginiz yok öneriyorsunuz. İnsanları bilgisizliğinizle sinir küpüne çeviriyorsunuz. Diğer saçma monitör öneri konularınız gibi.

Bilgisizliğinizi böyle göstermeyin.

VE YOKSAYDIM. Senin gibi yanlış yönlendirme yapanı ne yapayım?
bb

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar son zamanlarda çoğu kişinin satın aldığı ve çoğu kişinin almayı düşündüğü 165hz Asusun bu monitörünü bugün AVM de gördüm. Biraz inceleme fırsatım oldu. Zaten bu fiyat aralığında 165hz ips olarak önerdiğim bir monitördü. Alanlarım memnun olduğu bir monitördü. Gözümle de inceleyince tam karar verdim. Monitör fotolardaan göründüğünden çok daha estetik. Çok ince ve renk kalitesi gerçekten iyi. Fotoğrafta nasıl görünüyor bilmiyorum ama diğer monitörlerle yan yana durduğu içi,n net gözlemledim baya iyi. Fotoğraflarınıd da çektim bakabilirsiniz. Hem en olarak kalın değil. Hemde çerçevesi çok ince. Bu fiyat aralığında 165 HZ İPS bir monitör arayan arkadaslar alabilirler. Bir ara 1499 TL ye kadar düşmüştü. Tek eksiği pivot özelliği yok. Oda bence çokta gerekli değil. O da olsa zaten fiyatı 2200 2300 TL den aşağı olmaz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Elinize sağlık çok iyi seçim. Zamanında 1300 tl ye satılıyordu İnceHesap gaming gecesinde @ŞahinBaşaran arkadaşım aldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,686
Üyeler
169,604
Son üye
winter_