Alınırarkadaslar 1550₺ye buldum bu fiyata asus tuf olup ips olmasi cok iyi geldi isik sizmasi ndan korkmuyo degilim ama asusa guveniyorum n11 guvenilir mi ama bilemedim
Alınır güzel monitor.arkadaslar 1550₺ye buldum bu fiyata asus tuf olup ips olmasi cok iyi geldi isik sizmasi ndan korkmuyo degilim ama asusa guveniyorum n11 guvenilir mi ama bilemedim
n11e guvenilir mi bilemedimAlınır
Alınır
Alınır güzel monitor.
isik sizmasi vs sizce olir mu markayla alakali bi durum mu acer almistim isik sizdirdi iade ettimAlınır
Bunu al ozaman bencen11e guvenilir mi bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
isik sizmasi vs sizce olir mu markayla alakali bi durum mu acer almistim isik sizdirdi iade ettim
28 yorum var hepsi 5 yildiz sikinti olmaz herhalde satici %100 puani varBunu al ozaman bence
Sen yinede benim attığımı al![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
asusun tuf modeli olmasi cezbetti beni biraz28 yorum var hepsi 5 yildiz sikinti olmaz herhalde satici %100 puani var
Büyük ihtimal olmaz. Çoğu bu bütçede bunu öneriyor.28 yorum var hepsi 5 yildiz sikinti olmaz herhalde satici %100 puani var
Almaips glow sikintilari varmis kac gundur ips monitor arastiriyorum hepsine bu sikinti var en iyisi gidip tn alicam
Tn bütçe çok azsa o da belki alınır. Yoksa alınmaz. Bak yeni 360hz monitörlere tn değil ips kullanılıyor gtg 1ms yani gerçek 1ms.zaten bitane ips alip iade ettim tnlerin tepki suresi daha iyi en azindan fiyatida daha uygun
Dostum ışık sızması denen olay her ips monitorde olur çok veya az değişir ama hepsinde olur markayla bi ilgisi yok.n11e guvenilir mi bilemedim
isik sizmasi vs sizce olir mu markayla alakali bi durum mu acer almistim isik sizdirdi iade ettim