Yardım Asus tuf vg24vq ayarları

Reaksiyon skoru
70
Asus tuf vg24vq model monitöre sahibim renk ayarlarını bir türlü oturtamadım renklerin canlı olmasını istiyorum ayrıca pes 21 de sahanın üst bölümleri sarı gözüküyor monitör ile ilgili bir sorun mu ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus tuf vg24vq model monitöre sahibim renk ayarlarını bir türlü oturtamadım renklerin canlı olmasını istiyorum ayrıca pes 21 de sahanın üst bölümleri sarı gözüküyor monitör ile ilgili bir sorun mu ne yapmalıyım?
IMG_20210520_233626.jpg

Son düzenleme:
Hazır ön ayarlar yo kmu bu monitörde

Var ama, işe yaramıyor. Kendi ayarları ile yaptığım zaman renkler tatmin etmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Monitörün sağ arkasında tuşlar var bak

Ordan menüye gir ordan modlar var FPS cinema vs ordan mod ayarlayabilirsin veya parlaklık veya shadow boost

Ordan menüye gir ordan modlar var FPS cinema vs ordan mod ayarlayabilirsin veya parlaklık veya shadow boosto

Ordan menüye gir ordan modlar var FPS cinema vs ordan mod ayarlayabilirsin veya parlaklık veya shadow boost
O modları denedim zaten ama sahada ki sarılığı giderimiyor yine

Geri