Bende bu monitörü almayi düşünüyorum indirime girerse. Onerirmisiniz?Manzara veya Fps moduna alıp kullanabilirsin. aynı monitörü kullanıyorum ve canlı renkler görmeyi seviyorum. Bu 2 mod işimi görüyor benim.
İlla mod seçmek zorundamıyız kullanıcı modu yokmu bu ayarlarda arkadaşımda bi mönitör var en ince ayrıntıısına kadar yapabiliyoManzara veya Fps moduna alıp kullanabilirsin. aynı monitörü kullanıyorum ve canlı renkler görmeyi seviyorum. Bu 2 mod işimi görüyor benim.
Öneririm 4-5 aydır kullanıyorum en ufak bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar. hem malzemesi kaliteli hem görüntüsü.Bende bu monitörü almayi düşünüyorum indirime girerse. Onerirmisiniz?
sanırım 0dan renk ayarı yapamıyorum, çok fazla kurcalamadım, o yüzden eminde değilim. ama mod seçtikten sonra renk doygunluğunu arttırabiliyorsunuz. ben fps moduna alıp renk doygunluğunu fulledim, o şekilde kullanıyorum. MHW:iceborne, Sea Of Thieves gibi mmo oyunlarıda oynadım Cyberpunk, odyssey gibi single oyunlarıda. Hepsinde herhangi birinde bir renk patlaması veya rahatsız edici bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. Deneyebilirsiniz sizde.İlla mod seçmek zorundamıyız kullanıcı modu yokmu bu ayarlarda arkadaşımda bi mönitör var en ince ayrıntıısına kadar yapabiliyo
o ayarların netlik dışında ne işe yaradığını bilmiyorum, o yüzden ben kurcalamadım. sana kalmış.netlik , trace free, ascr , elmb ayarlarını napiyim