Neler Yeni

ASUS TUF VG24VQ RENK AYARI

SelimKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SELİM KAYA
Canlı renk istiyorum bana önerebiliceğiniz renk ayarları nerlerdir ?

Kuvarti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
Manzara veya Fps moduna alıp kullanabilirsin. aynı monitörü kullanıyorum ve canlı renkler görmeyi seviyorum. Bu 2 mod işimi görüyor benim.

Flamesa

80+ Silver
Manzara veya Fps moduna alıp kullanabilirsin. aynı monitörü kullanıyorum ve canlı renkler görmeyi seviyorum. Bu 2 mod işimi görüyor benim.
Bende bu monitörü almayi düşünüyorum indirime girerse. Onerirmisiniz?

SelimKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SELİM KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla mod seçmek zorundamıyız kullanıcı modu yokmu bu ayarlarda arkadaşımda bi mönitör var en ince ayrıntıısına kadar yapabiliyo

Kuvarti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet
öneririm
Bende bu monitörü almayi düşünüyorum indirime girerse. Onerirmisiniz?
Öneririm 4-5 aydır kullanıyorum en ufak bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar. hem malzemesi kaliteli hem görüntüsü.

İlla mod seçmek zorundamıyız kullanıcı modu yokmu bu ayarlarda arkadaşımda bi mönitör var en ince ayrıntıısına kadar yapabiliyo
sanırım 0dan renk ayarı yapamıyorum, çok fazla kurcalamadım, o yüzden eminde değilim. ama mod seçtikten sonra renk doygunluğunu arttırabiliyorsunuz. ben fps moduna alıp renk doygunluğunu fulledim, o şekilde kullanıyorum. MHW:iceborne, Sea Of Thieves gibi mmo oyunlarıda oynadım Cyberpunk, odyssey gibi single oyunlarıda. Hepsinde herhangi birinde bir renk patlaması veya rahatsız edici bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. Deneyebilirsiniz sizde.

SelimKaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SELİM KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
netlik , trace free, ascr , elmb ayarlarını napiyim

Kuvarti

80+
Dahası