Neler Yeni

Asus Tuf Vg27aqz aldım

Stayy

80+
Ho çok güzel monitör daha sonra deneyimlerini anlatırsan çok sevinirim bende almayı düşünüyorum.
Bende de var ben gayet memnunum bu milletin yok orası şöyle yok burası şöyle demesini anlamıyorum. Ölü pixel yoksa ghosting yoksa on numara beş yıldız bir monitör F/P olarak...
4700 TL ye almıştım geçen sene yazın gayet memnunum hayırlı olsun.
Bugün elime ulaştı kurulumu yaptım. Ölü piksel çıkmadı. Hız aşırtma ile 165hz oluyormuş ben kendisi 165 herz diye bunu tercih etmiştim ama yine de kullanılır. Renkler vs hoş 2K 27 inç için birebirmiş. Beğendim.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Bugün elime ulaştı kurulumu yaptım. Ölü piksel çıkmadı. Hız aşırtma ile 165hz oluyormuş ben kendisi 165 herz diye bunu tercih etmiştim ama yine de kullanılır. Renkler vs hoş 2K 27 inç için birebirmiş. Beğendim.
Hayırlı olsun hocam fiyatına göre güzel monitör

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
ho olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
F/p olarak alınabilecek en iyisi bence de. Hayırlı olsun güle güle kullanın...

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
monitörünüz normalde 144hz panel üzerinden o.c etkinleştirdiğiniz zaman 165hz çıkıyor bunu yapmayı unutmayın.

Top Bottom