Öneri Asus tuf vs lenovo idepad gaming 3

miserable

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
8800
laptopu yazılım ve programlama için kullanıcam oyunla pek işim yok ve asus tuf almak istiyordum asus kalitesinden dolayı ama asus tuflar kronik ısınma sorunlu deniyor ama bi yandan da a serisinde vardı fx li olanlarda sıkıntı yok deniyor ama kararsıxz kaldım bu ikisidelinkini bırakıcam özellik fiyat olarak çok benzer sadece aklıma takılan asustaki ısınma sorunu ve de lenovo l3 cache diyor çok bilgim yok laptoplar konusunda ama araştırırken l3 ün düşük olduğunu bulmuştum ve son olarak biri i5 10300h diğeri r5 4600h benchmarktan kıyasladım yakın sayılırlar hangisini tercih etmeliyim kafayı yicem artık

bende aynı sorunla karşı karşıyayım şuan bende yazılımla ilgileniyorum lenovo da karar kıldım ryzen 5 4600h olduğu için neredeyse diğer özellikleri aynı ve piyasadaki donanımsal olarak en iyi laptop diyebiliriz bu fiyata.

bende aynı sorunla karşı karşıyayım şuan bende yazılımla ilgileniyorum lenovo da karar kıldım ryzen 5 4600h olduğu için neredeyse diğer özellikleri aynı ve piyasadaki donanımsal olarak en iyi laptop diyebiliriz bu fiyata.
ryzen5 i5e göre daha mı iyi yazılımlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,516
Üyeler
192,387
Son üye
Burakcomakli
Geri