Asus un bu monitörü alınır mı??

baktım hocam, incelemesi varsa yt de onada bakcam birazdan
VA panel çöp diyen adamlar 2020 yılında forum efsanelerinden duymuş, her VA panel monitörü ghosting sorunlu sanan kişiler. Bu tarz kişiler televizyonunun VA panel olduğunun farkında bile değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
monitör 27inç, 2k, ips, ve 10bit olması şart, kontrast ve renkler fln da güzel olması gerek ve sizce bu monitör fiyatını hakediyormu
genelde hikayeli oyun oynayacam, arada bi fps oyunu oynarım, ve kodda yazacam
Odyssey g65b al çoğunluk hikayeli oynayacaksan. VA panel ama çoğu ipsten iyi. Ben de va istemiyordum renk doğruluğu ve canlılığı çok iyi. Multimedya içeriği de var. Monitörü daha hiç tuşundan açmadım paso kumandadan açıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Odyssey g65b al çoğunluk hikayeli oynayacaksan. VA panel ama çoğu ipsten iyi. Ben de va istemiyordum renk doğruluğu ve canlılığı çok iyi. Multimedya içeriği de var. Monitörü daha hiç tuşundan açmadım paso kumandadan açıyorum.
Parlaklık olarak da aşırı yüksek ben düşükte kullanıyorum.
240hz çok iyi
İlk defa monitör kullanıyorum kavisli olduğundan daha derli toplu ekran çok kolay alıştım.

evet 144hz üstü yapınca 8bit ben nerdeyse 2 yıl once almıstım o zamanlar alınabilecek en iyisi olabilir fakat suan bence daha iyileri vardır
anladım

Asus alma bence monitör'de , 2 monitörümde asus ve 1 yıl kullandıktan sonra panel arızası çıktı ikisinde de. Dell,msi , lg gibi markalara yönel

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlaklık olarak da aşırı yüksek ben düşükte kullanıyorum.
240hz çok iyi
İlk defa monitör kullanıyorum kavisli olduğundan daha derli toplu ekran çok kolay alıştım.
hepinize teşekkürler önerilerinizi ciddiye alıcam
biraz daha araştıriyim belki bir konu daha açarım

Geri