Neler Yeni

Asus USB-AC58, Cashback dahıl olursa 30 TL alınıyor

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
atif kekç
arkadaşlar mevcut ekonomide 90 gün az bi süre değil ,para sizin elinize geçene kadar ekmek 10 lira bile olabilir ondan sonra zaten 350 tl nin bi değeri kalmaz

BartwoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu T
Aldım ben de.

Bakalım yarın teslim aldıktan sonra yararlanabilecek miyim. ASUS 6700XT ekran kartı da bugün gelecek muhtemelen ikisini bir yaparım.

caglaryk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çağlar
Bu ürünü Turkcell üzerinden almıştım. Açıkcası geri ödeme ile fiyatı çok uygun olacağı için almıştım. Bir ayı geçti ödeme yapılmadı daha. Ürünüde kullanıyorum aynı odada olmasına rağmen fiber kablolu bağlantı ile yaşamadığım online oyun kopma problemi kablosuzda olmaya başladı. İşin özü geri ödeme olmasa hayatta almazdım. Parasınının karşılığını bence vermiyor.

Shaco

80+ Bronze
Bu ürünü Turkcell üzerinden almıştım. Açıkcası geri ödeme ile fiyatı çok uygun olacağı için almıştım. Bir ayı geçti ödeme yapılmadı daha. Ürünüde kullanıyorum aynı odada olmasına rağmen fiber kablolu bağlantı ile yaşamadığım online oyun kopma problemi kablosuzda olmaya başladı. İşin özü geri ödeme olmasa hayatta almazdım. Parasınının karşılığını bence vermiyor.
İşte aradığım cevap buydu teşekkür ederim almaktan vazgeçtim.

Top Bottom