Neler Yeni

Asus USB-AC58, Cashback dahıl olursa 30 TL alınıyor

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
30 lira bedava .
Bu ürünü Turkcell üzerinden almıştım. Açıkcası geri ödeme ile fiyatı çok uygun olacağı için almıştım. Bir ayı geçti ödeme yapılmadı daha. Ürünüde kullanıyorum aynı odada olmasına rağmen fiber kablolu bağlantı ile yaşamadığım online oyun kopma problemi kablosuzda olmaya başladı. İşin özü geri ödeme olmasa hayatta almazdım. Parasınının karşılığını bence vermiyor.
Daha önce ac 1300 bir wifi adaptör kullandın mı ?
USB 3.0 dan bağlantı alıyorsun değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemesini yapmıştım ürün emsallerine göre baya baya başarılı tavsiye ederim. Firmware güncellemesini yapmayı unutmayın .

caglaryk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Çağlar
30 lira bedava .

İncelemesini yapmıştım ürün emsallerine göre baya baya başarılı tavsiye ederim. Firmware güncellemesini yapmayı unutmayın .

30 lira bedava .

USB 3.0 kullanıyorum. Sürücüsü güncel. Firmware nasıl güncellenecek bilmiyorum sitesindede yok.
5ghz wifi ağlarını görmüyor. Onu da çözemedim.
Bunlar çok önemli değil neysede kabloluda ping sorunu yaşamazken wifi de sıkıntı çıkması iyi değil. Modemle arasında 2 metre bile yok. Sebebide kendi tahminime göre cihazın kullanıma bağlı bir süre sonra ısınması.
Bu ürün 30-50 TL ye gelirse fiyatına göre mükemmel. Amaaa geri ödeme olmasa ve bu ürünü 400-500 TL bandında alacak olsam şuanda kesinlikle almam tavsiyede etmem.

BartwoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bartu T
Ürün geldi. Akşama cashback başvurusu yapacağım. Bakalım ne kadar sürecek.

URUN ELIME ULASTI GEMEN KAYIDINI YAPTIM SIMDI BEKLEMEKTEYIZ 30 TL BEDAVA ALDIM RESMEN TEK SIKINTI BEKLEMEK

Top Bottom