Bu fiyata gördüm en yakın fiyat 399TL+kargoyla vatanda. Kullanan var mı, alınır mı?
Not: + Kargo ücreti var. 300 TL ve üzerine kargo ücretsiz.
Ben xbox kolu için almayı düşünüyorum. Gecikme falan yapar mı acaba?
İkisi de aynı ürün. Taviye ederim. Bugün aldım ve mouse içn sorunsuz kullanıyorum. Win11 ile sürücü direk tanıyor. Sadece son sürüme yükslettim sürücüyü ekstra.
Diğer kullanıcı yorumlarına da bakabilirsiniz. Benim daha bugün elime geçti. İlk intiba güzel.Ben xbox kolu için almayı düşünüyorum. Gecikme falan yapar mı acaba?
fc24de online bt ile gecıkmeyı hıssedıyorsun.Dıger oyunlarda olmuyor.Fc24 oynarken kablolu kullanmak zorunda kalıyorum.Ben xbox kolu için almayı düşünüyorum. Gecikme falan yapar mı acaba?
Peki tp-link ub500'de böyle bir şey oluyor mu? Bilginiz var mı?Kullanıyorum Asus kaliteli bu konuda Xbox gamepad ve Bluetooth kulaklıkla iyi performans veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
fc24de online bt ile gecıkmeyı hıssedıyorsun.Dıger oyunlarda olmuyor.Fc24 oynarken kablolu kullanmak zorunda kalıyorum.
Hepsı aynıdır btlerın kablolu ıle kablosuz farkı anlıyorsunuz.Fc 24de defans yaparken cok onemlı gecıkme olayı kablolu ıle kablosuz arasındakı o azda olsa o gecıkme sızın gol yemenıze sebep oluyor.Rekabete dayalı oyunlarda hıssedersınız.Peki tp-link ub500'de böyle bir şey oluyor mu? Bilginiz var mı?
Bunun yerine pcie bt + wifi daha mantıklı değilmi. Markadan çok işlev önemli sanki.Bu fiyata gördüm en yakın fiyat 399TL+kargoyla vatanda. Kullanan var mı, alınır mı?
Alıntıyı görüntüle