ConquerorXIV
80+ Gold
Yan ekran için bire bir, ben aldım.
ışık sızması var mı ?Anaa benim monitör, fiyatı uygun gibi alınabilir. Sorusu olan varsa cevaplama çalışırım.
video izlerken kalite nasılAnaa benim monitör, fiyatı uygun gibi alınabilir. Sorusu olan varsa cevaplama çalışırım.
Hocam inanır mısınız hiç bakmadım ona, şu an nasıl yapabilirim bilmiyorum ama illa ki vardır.ışık sızması var mı ?
Ben beğeniyorum ya FullHD ekran iştevideo izlerken kalite nasıl
bakalım varsa iade ederiz ne yapalımHocam inanır mısınız hiç bakmadım ona, şu an nasıl yapabilirim bilmiyorum ama illa ki vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben beğeniyorum ya FullHD ekran işte
Hocam memnunmusunuz bunun bir üst modelini aldım bu yıl çıkmış galiba VA24EHF 100hz 1msAnaa benim monitör, fiyatı uygun gibi alınabilir. Sorusu olan varsa cevaplama çalışırım.
Valla hocam iyi gibi, şu anlık bir sıkıntı yaşamadım ben. Hayırlı olsun.Hocam memnunmusunuz bunun bir üst modelini aldım bu yıl çıkmış galiba VA24EHF 100hz 1ms
Teşekkürler siz de güle güle kullanın elime ulaştı şu an çok şükür bir sıkıntı da çıkmadıValla hocam iyi gibi, şu anlık bir sıkıntı yaşamadım ben. Hayırlı olsun.
Hala kullanıyo musun?Anaa benim monitör, fiyatı uygun gibi alınabilir. Sorusu olan varsa cevaplama çalışırım.
Evdekiler kullanıyor.Hala kullanıyo musun?
Şuan kullandığım monitörüm gözlerimi çok yorduğu için bu monitörü almayı düşünüyorum. Sence alınır mı?Evdekiler kullanıyor.