Tüm firmalar aynı şeyi yapıyor kanka desibele göre değişim veya iade yapıyorlar neresi asus ile alakalı olıyor bunun anlamadım her firmada olan birsey bu , bunu bir sorun olarak görmemeleri genel bir problemkanka asus ile alakalı değil diyon ama firmalar bu sorunu takmıyor diyon. Asus ile alakali işte
Güçlü kartlarda oluyor genelde hocam çok w çektiği için sanırım yük altına girince bu ses geliyor diye biliyorumBu cw olayı kaç yıldır var benim hatırladığım 2010 2012 yıllarında böyle bir şey yoktu neden çözüm bulamazlar ki bu soruna sonuçta insanları rahatsız eden bir şey ve her kart markasında çıkıyor
" bu sorunla gelen kartların 100 adetinden 1-2 tanesinin asus tarafından değiştirildiğini söylediler yani anlayacağınız firmalar bu sorunu takmadığı için bizim gibi insanlar mağdur oluyor maalesef.. " şurdan öyle anladımTüm firmalar aynı şeyi yapıyor kanka desibele göre değişim veya iade yapıyorlar neresi asus ile alakalı olıyor bunun anlamadım her firmada olan birsey bu , bunu bir sorun olarak görmemeleri genel bir problem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güçlü kartlarda oluyor genelde hocam çok w çektiği için sanırım yük altına girince bu ses geliyor diye biliyorum
Hocam sizde haklısınız yani ama dediğim gibi tek asus yapmıyor bunu direkt asus veya gaminggene suç atmak doğru olmaz diye düşündüm tüm firmalar yapıyor çünkü bunu maalesef müşteriler mağdur oluyor hepsinde" bu sorunla gelen kartların 100 adetinden 1-2 tanesinin asus tarafından değiştirildiğini söylediler yani anlayacağınız firmalar bu sorunu takmadığı için bizim gibi insanlar mağdur oluyor maalesef.. " şurdan öyle anladım