- En İyi Cevap
- 11
Dahası
![www.bizdehesapli.com](http://www.bizdehesapli.com/urun/320V/VG04FE_1.png)
VENTO VG04FE MIDTOWER RGB GAMING KASA (PSU YOK)
VENTO VG04FE MIDTOWER RGB GAMING KASA (PSU YOK)
ince hesapta hazır sistemlerde vardı sanırım, yanlış yorum olmasın ama bildiğim kadarıyla güzel değil spec delta daha iyi bi seçim olacaktırbeyler bu kasanın hiç inceleyeni yok ama Asus nasıll oluyor Corsair delta RGB alacaktım bunu mu alsam?
Asus marka olmasına rağmen çok ucuz ve hiç biyerde inceleme videosu yok. Şaşırtıcı.ince hesapta hazır sistemlerde vardı sanırım, yanlış yorum olmasın ama bildiğim kadarıyla güzel değil spec delta daha iyi bi seçim olacaktır
büyük ihtimalle o yüzden ve ucuz olduğu için, ekstradan corsair'in hava akışı daha iyi diye biliyorum bunun sadece yan tarafları mesh yapıdaAsus marka olmasına rağmen çok ucuz ve hiç biyerde inceleme videosu yok. Şaşırtıcı.
Malzeme kalitesi kötü gibi duruyor bence para verme. Ayrıca BizdeHesapli gerçekten mükemmel ve ucuz bir site ben Corsair Spec Delta RGB ( PSU dahil ) sipariş ettim ertesi gün kargoya verdiler diğer gün elime ulaştı ve bırak eziği kargoda leke bile yoktu.beyler bu kasanın hiç inceleyeni yok ama Asus nasıll oluyor Corsair delta RGB alacaktım bunu mu alsam?