- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna girince alt tab yapıyorum çerçevesiz ekrana geçip 60 hzye düşüyorE tamam işte hacı 165 hz görünüyor
Oyuna girince alt tab yapıyorum çerçevesiz ekrana geçip 60 hzye düşüyorE tamam işte hacı 165 hz görünüyor
CS:GO mu?Oyuna girince alt tab yapıyorum çerçevesiz ekrana geçip 60 hzye düşüyor
RDR2CS:GO mu?
@SadeceBirisi. bu olaya el atabilir diye düşünüyorumOyuna girince alt tab yapıyorum çerçevesiz ekrana geçip 60 hzye düşüyor
onu kaldır normal i indir o pro yazan mavi temalı kırmızıyı indircenAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
amdden mi bulamadım windows çözünürlük ayarını amd driverından
kırmızı driverı da indirince oyunlar da drop yiyorumonu kaldır normal i indir o pro yazan mavi temalı kırmızıyı indircen
sistem özelliklerini yazar mısınkırmızı driverı da indirince oyunlar da drop yiyorum
RX 6700XT RYZEN 5 5600sistem özelliklerini yazar mısın
?
rdr 2 de drop yapmaması lazımRX 6700XT RYZEN 5 5600
Frekans tv 5
hocamızın dediği gibi 60hz oto da kalmış olabilir bn tomb raiderde 15 saate yakın 60hz ile oynamışım dalgınlıklaOyunda 60 fps yada 60 hz ayarlanmış olabilir mi?
yok rdrde yapmıyor days gone da yapıyorrdr 2 de drop yapmaması lazım
hocamızın dediği gibi 60hz oto da kalmış olabilir bn tomb raiderde 15 saate yakın 60hz ile oynamışım dalgınlıkla
cs 2 de oluyo valo da oluyo aradardr 2 de drop yapmaması lazım
hocamızın dediği gibi 60hz oto da kalmış olabilir bn tomb raiderde 15 saate yakın 60hz ile oynamışım dalgınlıkla
165hz valoya alıştım acaba 165 olamsına rağmen 80-90 fps alıyorum ondan mı kasıyo gibi hissediyorum