Gaming gecesi üzerinden 1500tl ye aldı.Kuzeniniz nereden almış hocam sorar mısınız ?
Öyle bişey yok imza attınmi kargocu gider iade değişimde en az 15 günü bulurAynen hocam da ölü piksel epey büyük sorun benim için. İadesi falan uğraştırır. Kargo geldiğinde kargocuyu 5 dk bekletip ölü piksel testi yapmam lazım. Yoksa kafadan 10-15 gün iade ile uğraşırım.
İns öyle olurYok hocam ya ben sistemi toplarken beklemişti
Soru basit. 1510 TL'ye bu monitör alınır mı ? (50 TL indirim kuponu veriyor site)
ASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
nasıl ya ips öonitörde siyah nasıl gri olabilir en iyisi ips değil miydi bu konudaBen incehesaptan 1500 almıştım ölü piksel çıktı iade ettim eksileri srgb modu çok kötü ve ips glow çok fazla karanlıkta siyah renk bildiğin gri oluyordu şuan aoc kullanıyorum va panel var siyahlar gerçekten çok daha kaliteli ve kontrast oranı ips panele göre daha fazla olduğu için renkler neredeyse ips kadar kaliteli