Asus VG249Q3A kronik sorunlu mu?

Oktayy_00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
bu monitörden 2 tanesine baktım birinde ghosting ve ölü piksel diğerinden 3 tane ölü piksel vardı bu model kronik sorunlu mu

6 aydır kullanıyorum sadece fps oynayan biriyim ne ghosting ne ölü piksel sorunu yaşadım. Vatandan satın alırken test edip veriyorlar ölü piksel çıkarsa değiştiriryorlar tertemiz monitör dostum alabilirsin gönül rahatlığıyla

6 aydır kullanıyorum sadece fps oynayan biriyim ne ghosting ne ölü piksel sorunu yaşadım. Vatandan satın alırken test edip veriyorlar ölü piksel çıkarsa değiştiriryorlar tertemiz monitör dostum alabilirsin gönül rahatlığıyla
dün vatana gittim 3 tane ölü piksel vardı 1 adet tek stokta vardı itopyadan aldım bakalım nasıl olucak

• Beğen
Reaksiyonlar: docc
Dostum merhabalar, bende dün itopyadan aynı monitörü aldım. Senin eline sorunsuz bir şekilde ulaştı mı?
Konuları incelerken gördüm senin konunu. @Oktayy_00

Dostum merhabalar, bende dün itopyadan aynı monitörü aldım. Senin eline sorunsuz bir şekilde ulaştı mı?
Konuları incelerken gördüm senin konunu. @Oktayy_00
Konuyu hoplattın. Ayrıca adam 17 Ocak'da aktif olmuş en son. Ben o monitörü iptal ederdim fiyatında çok daha iyi seçenekler var. Bana DM'den bütçenizi ve hangi oyunları oynadığınızı yazın.

Geri