İndirim bitmiş. Burada da yok.Vatandan asus vg259qr modelli monitörü alıcaktım salı günü 1977tl idi 1 saat önce şuan 2.703 nedenini bilen var mı?
İndirim bitmiş. Burada var 1700'e
OUTLET Asus Tuf Gaming VG259QR 24.5" 1 MS IPS 165 Hz HDMI-DP Gaming Monitör
OUTLET Asus Tuf Gaming VG259QR 24.5" 1 MS IPS 165 Hz HDMI-DP Gaming Monitör ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Asusun indirimi vardı o bitti. Yerine monitör önerebilirim hocam.Vatandan asus vg259qr modelli monitörü alıcaktım salı günü 1977tl idi 1 saat önce şuan 2.703 nedenini bilen var mı?
indirim bir daha ne zaman olur tahminen?Asusun indirimi vardı o bitti. Yerine monitör önerebilirim hocam.
LG 27'' 27GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-sync, FreeSync Oyuncu Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27'' 27GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-sync, FreeSync Oyuncu Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yada
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onu ben bilemem ki hocamindirim bir daha ne zaman olur tahminen?
Salı günü vatan’dan alıcaktım şubeden testlerini yaptırıp şansıma indirimi kaçırmışımOnu ben bilemem ki hocam
Ama attığım 27 inch LG asustan bir tık önde benim gözümde. Daha önce asus kullandım şuan LG var bendede.
Gözümün önünde biri aldı bundan , 2 tanesinde aynı yerde aynı renkte ölü piksel çıktı. 3. sağlam çıktı sistemle beraber aldı gitti. 3. olanda mağazada olan son monitördü zaten Bidaha gelebilir takipte kalSalı günü vatan’dan alıcaktım şubeden testlerini yaptırıp şansıma indirimi kaçırmışım
o zaman salı günü sadece bakmaya gidicem bi inceleme yaparımGözümün önünde biri aldı bundan , 2 tanesinde aynı yerde aynı renkte ölü piksel çıktı. 3. sağlam çıktı sistemle beraber aldı gitti. 3. olanda mağazada olan son monitördü zaten Bidaha gelebilir takipte kal