Asus VG259QR'nin İnanılmaz Fiyat Artışı

dumxN

80+
Reaksiyon skoru
124
Vatandan asus vg259qr modelli monitörü alıcaktım salı günü 1977tl idi 1 saat önce şuan 2.703 nedenini bilen var mı?

Hangi siteden baktığınızı belirtiniz.

1629678140332.png

Bu özelliklere göre aşırı pahalı bir monitör.

Vatandan asus vg259qr modelli monitörü alıcaktım salı günü 1977tl idi 1 saat önce şuan 2.703 nedenini bilen var mı?
Asusun indirimi vardı o bitti. Yerine monitör önerebilirim hocam.

yada

Asusun indirimi vardı o bitti. Yerine monitör önerebilirim hocam.

yada

indirim bir daha ne zaman olur tahminen?

indirim bir daha ne zaman olur tahminen?
Onu ben bilemem ki hocam :)

Ama attığım 27 inch LG asustan bir tık önde benim gözümde. Daha önce asus kullandım şuan LG var bendede.

Onu ben bilemem ki hocam :)

Ama attığım 27 inch LG asustan bir tık önde benim gözümde. Daha önce asus kullandım şuan LG var bendede.
Salı günü vatan’dan alıcaktım şubeden testlerini yaptırıp şansıma indirimi kaçırmışım

Salı günü vatan’dan alıcaktım şubeden testlerini yaptırıp şansıma indirimi kaçırmışım
Gözümün önünde biri aldı bundan , 2 tanesinde aynı yerde aynı renkte ölü piksel çıktı. 3. sağlam çıktı sistemle beraber aldı gitti. 3. olanda mağazada olan son monitördü zaten :) Bidaha gelebilir takipte kal

Gözümün önünde biri aldı bundan , 2 tanesinde aynı yerde aynı renkte ölü piksel çıktı. 3. sağlam çıktı sistemle beraber aldı gitti. 3. olanda mağazada olan son monitördü zaten :) Bidaha gelebilir takipte kal
o zaman salı günü sadece bakmaya gidicem bi inceleme yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,682
Üyeler
184,667
Son üye
Ardacanu
Geri