neden iade etmek istiyorsunBeyler gigabyte g24f2 aldım 1 haftadır kutuda iade edebiliyormuyum
Ben araştırmadan hiç kimseye bişey önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dell bu işin içinde güzel konumdadır büyük kurumsal şirketler de dahil Dell monitör kullanıyor sürekli ekranları açık olduğu için gün boyu sağlam olmaları ön planda olması gerekiyor
Kutuyu açmadıysan olur hocamBeyler gigabyte g24f2 aldım 1 haftadır kutuda iade edebiliyormuyum
Valla 27 inç de 1080p sorun olur diyorlar ama candela değerine bakacak olursak 350cd gayet iyi değerdir canlı net görüntü olduğunu gösterirDell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
bu da mantıklı olmaz mı?
ben 27 inç aldım aynı kral valla ^^Valla 27 inç de 1080p sorun olur diyorlar ama candela değerine bakacak olursak 350cd gayet iyi değerdir canlı net görüntü olduğunu gösterir
Hayırlı olsun kardeşimben 27 inç aldım aynı kral valla ^^
Eyvallah.Hayırlı olsun kardeşim
Adam açtı ölü piksel testi yaptı vazgeçtim ya zaten sadece ölü piksel garantisi yokmuş onunda testini yaptırdım sağlamKutuyu açmadıysan olur hocam
2k monitör bakcaktımneden iade etmek istiyorsun