Neler Yeni

Asus VG279QM 280hz Monitörde sorun

Lowraithn

80+
İtopyadan Monitör almıştım monitörüm yükseklik ayarında bir şey var sanki fazla yükselmiyor birşeye takılıyor arkada çözümünü bulamadım Garantiye vericektim asus destek fakat kutusu yok monitörün :D sizce ne yapmam gerekli bide ekranda 1 tane ölü piksel var bide küçük 1 tane daha ama o belli olmuyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Garantiye gönderin ölü piksel çıkmış ve pivot özelliği sıkıntılı çalışıyor anladığım kadarıyla.

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
İtopyadan Monitör almıştım monitörüm yükseklik ayarında bir şey var sanki fazla yükselmiyor birşeye takılıyor arkada çözümünü bulamadım Garantiye vericektim asus destek fakat kutusu yok monitörün :D sizce ne yapmam gerekli bide ekranda 1 tane ölü piksel var bide küçük 1 tane daha ama o belli olmuyor
Mo itorden memnunmusun

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
peki malesef kutuyu attığım için evden kargo gönderemicem galiba dimi bir bilginiz var mı ?
Başka bir pakete koyun öyle gönderin ama kargo esnasında zarar görmeyecek bir şekilde.

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
kesinlikle memnunum fakat birkaç problem çıkardıda sıkıntı olmaz hz kalitesi 1ms olması baya iyi fps konusunda da shadow boost onlar mükemmel
Eksik dedigin ya da şu olmasa dedigin nedir bilgilenirirsen sevinirim

Lowraithn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eksik dedigin ya da şu olmasa dedigin nedir bilgilenirirsen sevinirim
malesef hapörler kötü hatta olmasa daha iyi yani ses çok az geliyor en azından hapörlerden bi tık masrafı indirebilirlerdi ben indirimde almıştım zaten fiyatına göre tek eksik bu ama iyi monitör zaten hapörleri ben çok tiklemem alınır bu paraya değer

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
ölü pikseli değiştirmek zorundalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,440
Üyeler
164,841
Son üye
darwin01
Top Bottom