Özellikle belirtmek istedim konuyu görüp direkt atlayan olur belki diye. %100 ölü pixelli gelecek ürünler.Bilmiyorduk usta sağol çok zekisin başlığı okumaya tenezzül etmemişsin.
Konu içeriğinde belirtildi.
Özellikle belirtmek istedim konuyu görüp direkt atlayan olur belki diye. %100 ölü pixelli gelecek ürünler.Bilmiyorduk usta sağol çok zekisin başlığı okumaya tenezzül etmemişsin.
Konu içeriğinde belirtildi.
tık hızında kuponla 5350 ye gelince aldım ben ikinci eli bile 7k bu monitörün va panel monitörüm vardı onu satıp bunu kullanacağımalınır mı acaba 1 tane ölü pixel ne olacak
Eyvallah ancak konu başlığına sabitlenerek belirtildiği halde herkesin tekrar tekrar yazmasının manası yok.Özellikle belirtmek istedim konuyu görüp direkt atlayan olur belki diye. %100 ölü pixelli gelecek ürünler.
Hayırlı olsun bakalım.tık hızında kuponla 5350 ye gelince aldım ben ikinci eli bile 7k bu monitörün va panel monitörüm vardı onu satıp bunu kullanacağım
firmanın puanı iyi n11 den alıyoruz taksit avantajı gibi detaylar cazip kıldı risk var ama ben aldım yine de
iadede sıkıntı olur mu sencetık hızında kuponla 5350 ye gelince aldım ben ikinci eli bile 7k bu monitörün va panel monitörüm vardı onu satıp bunu kullanacağım
firmanın puanı iyi n11 den alıyoruz taksit avantajı gibi detaylar cazip kıldı risk var ama ben aldım yine de
N11 ne kadar ilgileniyor bilmiyorum ama n11 den aldığım ürünle çok ilgilendiler, ekranda çizik olmasın 1-2 tane piksel çıkarsa sorun değil kullanırım açıklamada çizik vs gibi detaylar yazmadığı için aldım 1-2 pikseli sorun etmeyecek arkadaşlar alsın benceiadede sıkıntı olur mu sence
Bence olmaz firma iyiye benziyor.iadede sıkıntı olur mu sence
elinize ulaştığı zaman fotog vs atarbilir misiniztık hızında kuponla 5350 ye gelince aldım ben ikinci eli bile 7k bu monitörün va panel monitörüm vardı onu satıp bunu kullanacağım
iptal vs gelmezse atarımelinize ulaştığı zaman fotog vs atarbilir misiniz