Ekran açıkken de.Ekran kapanınca mı geliyor. Belli bi süre sonra ekranı kapat varsa. Sorunun kaynağını biliyorum
Sorun mu acaba bu onu bilmek gerek.Ekran kapanınca mı geliyor. Belli bi süre sonra ekranı kapat varsa. Sorunun kaynağını biliyorum
gsync var hocam, eğer sorun teşkil etmiyor ise kapatmayacağım.Onu bende bi monitör yapıyordu sebebide ekran kapanınca arka pilanda gsync otomatik kapatıp açıyordu ekran dan ses o yüzden geliyordu. Gsync varsa kapat düzelir büyük ihtimalle.
2 dakkika da bir değil, yani sorun yok o zamanekran ısındıkça parçalardan gelen genleşme sesidir bazısında fazladır veya azdır. 2 dakikada bir ritmik bir şekilde gelen bir ses değilse dediğim şeydir sorun
aynen öyle. Bu konuda yazdığın bilgilere göre sorununa en mantıklı aklıma gelen bu. Bende yaşıyorum çoğu kişi de yaşıyordur hatta genelde monitör parlaklığım 40-70 arasıdır 100de kullanınca bir süre sonra çıtırdamalar başlıyor ekran ısınıyor falan2 dakkika da bir değil, yani sorun yok o zaman
Bende diyorum ki gsync kapat bakarım aynı ses devam edecekmigsync var hocam, eğer sorun teşkil etmiyor ise kapatmayacağım.
2-3 saattir yapmıyor kapatmamama rağmen.Bende diyorum ki gsync kapat bakarım aynı ses devam edecekmi