Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.Amazondan Asus tuf gaming VG27AQ3A 2K 180hz monitör aldım.
Pc'yi her açtığımda display/hdmi sinyal yok diyor bekletiyor , 40 saniye sonra açılıyor.
İlk kullandığımda ise DP kablosunda temazsızlık vardı , yeni kablo aldım şu an temazsızlık yok fakat yine de bu sorunu yaşıyorum.
Ayrıca monitör gözlerimi yoruyor , sizce monitörde ghosting , ışık sızması vb. sorunlar mı var ? Hangi ayarları yapmalıyım ?
Monitörü nasıl güncelleyebilirim ? İade hakkım bitmek üzere sizce ne yapmalıyım ?
Rica etsem linkteki sonuçlarıma da bakar mısınız ? Ne yapmalıyım ?
Pc'yi her açtığımda display/hdmi sinyal yok diyor bekletiyor , 40 saniye sonra açılıyor.
İlk kullandığımda ise DP kablosunda temazsızlık vardı , yeni kablo aldım şu an temazsızlık yok fakat yine de bu sorunu yaşıyorum.
Ayrıca monitör gözlerimi yoruyor , sizce monitörde ghosting , ışık sızması vb. sorunlar mı var ? Hangi ayarları yapmalıyım ?
Monitörü nasıl güncelleyebilirim ? İade hakkım bitmek üzere sizce ne yapmalıyım ?
Monitör gözlerimi yoruyor. Yardımcı olur musunuz ?
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Monitör Asus tuf gaming VG27AQ3A model amazondan aldım Display port hatası aldığım için monitörü test etmekte geciktim. Şimdilik pauge hdmi kablosu ile kullanıyorum. Sizce test sonuçları nasıl ? Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadım , o...
forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica etsem linkteki sonuçlarıma da bakar mısınız ? Ne yapmalıyım ?
Ekler
-
monitör.jpg195.4 KB · Hit: 34
-
monitör2.jpg112.7 KB · Hit: 33
-
monitör 1.jpg40.9 KB · Hit: 27
-
monitör 2.jpg45 KB · Hit: 26
-
monitör 3.jpg42.5 KB · Hit: 23
-