Neler Yeni

Monitör ışık sızması var Kimisi geri ver kimisi kullan diyor ne yapmalıyım

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
Ama alacağım başka markada da bu sorun olacak IPS paneller böyle 5000 liraya bütçe ile başka varsa önerebileceğin iade edebilirsem alırım
Ben 2 tane ips panel degiştim. Hicbirinde isik sizmasi cikmadi. AOC kullaniyorum. Kim dedi size ipslerin hepsinde ışık sızması olur diye. Yanlış bilgi o

..............

80+ Bronze
Ben 2 tane ips panel degiştim. Hicbirinde isik sizmasi cikmadi. AOC kullaniyorum. Kim dedi size ipslerin hepsinde ışık sızması olur diye. Yanlış bilgi o
hocam bi test fotosu atar mısınız ben hiç görmedim ışık sızması olmayan ips panel yani artık ışık sızması olmayan ips gördüm demek istiyorum görüntü paylaşırsanız çok sevinirim

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
hocam bi test fotosu atar mısınız ben hiç görmedim ışık sızması olmayan ips panel yani artık ışık sızması olmayan ips gördüm demek istiyorum görüntü paylaşırsanız çok sevinirim
Tamam şu an cok aydinlik olduğu için yansıma var. Akşam daha net atarım

yenigeldim

80+ Silver
Aynen ben de karanlık odada siyah ekranda görmek isterim. Olmaması yapısal olarak mümkün değil. Macbook var onda bile az da olsa var.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
Aynen ben de karanlık odada siyah ekranda görmek isterim. Olmaması yapısal olarak mümkün değil. Macbook var onda bile az da olsa var.
Olsa bile çok çok hafif olanlar problem değil. Ama bu arkadaşın ki çok fazla.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
Bu da fazla değil tamamen kamera yanılması. Canlı baksan böyle görünmez.
Valla ben akşam bi çekiyim karanlikta nasil gozukcek ona gore karar verelim. Ama sanmiyorum bu kadar yansima olmaz gece flaş açılmadıysa

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
tamamdır çok teşekkür ederim
Olabildiğince karanlık cekmeye çalıştım. Ancak portre moduyla çektim. Normal modla yukardaki arkadasin dediği gibi oldu. Gozumle gormediğim isiklar kamerada gozukuyordu. Kamera efektinden yuksek ihtimal. Kendisi siyahı beyaza çeviriyor. Eğer normal gozle de bakinca bu kadar aydinlik gorunuyorsa iade edilmeli. Normalse ve azsa normal bakinca iadeye gerek yok dostum.

Ekler

• Screenshot_2024-02-07-19-08-08-605_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-02-07-19-08-08-605_com.miui.gallery.jpg
    309.3 KB · Hit: 41
Son düzenleme:

..............

80+ Bronze
Olabildiğince karanlık cekmeye çalıştım. Ancak portre moduyla çektim. Normal modla yukardaki arkadasin dediği gibi oldu. Gozumle gormediğim isiklar kamerada gozukuyordu
Hocam teşekkür ederim de normal modla atsaydınız keşke olup olmadığını diğer tonlardan anlardık belli olurdu bu şekilde çalıştığı bile belli değil zifiri karanlık yani yine de teşekkürler

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
Hocam teşekkür ederim de normal modla atsaydınız keşke olup olmadığını diğer tonlardan anlardık belli olurdu bu şekilde çalıştığı bile belli değil zifiri karanlık yani yine de teşekkürler
Normal mod buyrun

Ekler

• IMG_20240207_185538.jpg
    IMG_20240207_185538.jpg
    2.2 MB · Hit: 46
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,594
Üyeler
161,313