ASUS VG27AQML1A monitörde IPS Glow ve ghosting var mı?

murat95

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar monitör bugün geldi ve testlerini yapıyorum. Ölü piksel yok, IPS glow ve ışık sızmasının boyutunu size sormak için fotoğraf çektim kontrol eder misiniz sizce iadelik mi duruyor yoksa kullanılabilir mi? Ghosting test için ise 240 pixel ile test ettim Speed olarak da per 1920 pixel Speed ve 1440 pixel Speed testlerini yaptım. Yorumlarınız nedir? İade etmeli miyim yoksa bu şekilde kullanayım mı?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-08-15 saat 14.56.40_00e14cb6.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-15 saat 14.56.40_00e14cb6.webp
    27.8 KB · Hit: 26
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şu konuya bir göz at. Ayrıca IPS Glow fotoğraftan belli olmaz.

Arkadaşlar monitör bugün geldi ve testlerini yapıyorum. Ölü piksel yok, IPS glow ve ışık sızmasının boyutunu size sormak için fotoğraf çektim kontrol eder misiniz sizce iadelik mi duruyor yoksa kullanılabilir mi? Ghosting test için ise 240 pixel ile test ettim Speed olarak da per 1920 pixel Speed ve 1440 pixel Speed testlerini yaptım. Yorumlarınız nedir? İade etmeli miyim yoksa bu şekilde kullanayım mı?

SİLİNDİ

Ben ekrana karanlık bir odada baktığımda 4 köşeden parlamalar görüyorum. Ghosting için attığım videolar ve fotoğraftaki ips glow için yine attığım görsele göre iade etmeli miyim yoksa bu şekilde kullanayım mı? Evet telefonda çekerken normalin çok üstünde gösteriyor asla görüntüdeki kadar değil parlama.

Geri