Neler Yeni

Asus VG27VQ Monitör Nasıldır?

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: mprt 1ms ya da 0.5 ms ama. Monitörü satarlarken 1ms yazıyorlar onun için. MRPT mi yoksa GTG mi onu söylemiyorlar 1ms yazıp geçiyorlar. Bilmeyenler de 1ms monitör deyip atlayıp alıyor. Merak etme GTG ve MPRT farkını biliyorum.
Abi asusta mı kalayım aoc mu aliyim

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: mprt 1ms ya da 0.5 ms ama. Monitörü satarlarken 1ms yazıyorlar onun için. MRPT mi yoksa GTG mi onu söylemiyorlar 1ms yazıp geçiyorlar. Bilmeyenler de 1ms monitör deyip atlayıp alıyor. Merak etme GTG ve MPRT farkını biliyorum.
O zaman SAHTE GTG-GERÇEK GTG diye bir ayrım yapmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinide yapma.

Senin monitör de yok samsung odyssey g7 de var. :ROFLMAO::ROFLMAO: yazık :ROFLMAO:
Araştır git ozaman. Komik. Biraz araştırsan göreceksin G7 nin sorununu.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha

İkisinide yapma.

Araştır git ozaman. Komik. Biraz araştırsan göreceksin G7 nin sorununu.
Yarın şansımı deniyeceğim iade olursa bakıcam aoc a orda güzel 240 hissedersem alıcam

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro

İkisinide yapma.
Sahte gerçek diye ayrım yapma :ROFLMAO: . 1ms mprt yazmadan direk 1ms yazıp satıyorlar direk işte onu alan kişiler gtg 1ms sanıyorlar diye söyledim gerçek gtg 1ms degil diye. Birde 1ms gtg yazsalar bile çogu monitörün gerçek gtg degeri 1ms degil. :D kafan güzelmiş güle güle kullan

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Sahte gerçek diye ayrım yapma :ROFLMAO: . 1ms mprt yazmadan direk 1ms yazıp satıyorlar direk işte onu alan kişiler gtg 1ms sanıyorlar diye söyledim gerçek gtg 1ms degil diye. Birde 1ms gtg yazsalar bile çogu monitörün gerçek gtg degeri 1ms degil. :D kafan güzelmiş güle güle kullan
Abi ben ne yapayım fikir söyle

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Senin monitör de yok samsung odyssey g7 de var. :ROFLMAO::ROFLMAO: yazık :ROFLMAO:
Oyun içinde ıps önermene gülüyorum.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro

Her monitörün avantajı ve dezavantajı var. Kullanan kişilerin dogru öneri yapacagını düşünüyorsan onların önerilerini dinleyebilrisin. Monitör hakkında bilgin yoksa böyle bir yol izleyebilirsin. Kendin ne istiyorsun onu da iyi bilmen gerek. Kavisli istiyorum dersen VA panel almaktan başka çaren yok zaten.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Yav kardeşim mesala 1ms yazıyor ya burada sana 1ms gtg demiyor sadece 1ms diyor yani. Bu satıcı mprt değerini mi mi söylemiş gtg yimi söylemiş onu sen araştıracaksın.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Her monitörün avantajı ve dezavantajı var. Kullanan kişilerin dogru öneri yapacagını düşünüyorsan onların önerilerini dinleyebilrisin. Monitör hakkında bilgin yoksa böyle bir yol izleyebilirsin. Kendin ne istiyorsun onu da iyi bilmen gerek. Kavisli istiyorum dersen VA panel almaktan başka çaren yok zaten.
Abladım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Oyun içinde ıps önermene gülüyorum.

Bu videoyu izlersen TN olan benq ips olan asus. UFO testi neredeyse tn ile aynı. Benim önerdigim VG279QM modeli videodaki VG259qm modelinden daha hızlı ve daha iyi. Yani üzmez.
rtings sitesinde detaylı incelemesi var bakabilirsin: https://www.rtings.com/monitor/reviews/asus/vg279qm gaming performansı 8.7 almış. Sitede 150 den fazla monitör incelenmiş ve gaming performansı 8.8 alan monitör var en fazla. yani 8.7 performans harika.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Yazık ? Bizzat aldığım monitörü benden iyi bilmeniz komik ? Forumlara gidip bakın g7 ye.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Yazık ? Bizzat aldığım monitörü benden iyi bilmeniz komik ? Forumlara gidip bakın g7 ye.

Forumlardan gördügüm g7 yorumu söyleyeyim. Kavisli va panel ve kavislerinden ışık sızması olmayan tek monitör. Ghosting olmayan piyasadaki tek VA panel gibi yorumlar okudum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,812
Üyeler
168,200
Son üye
Ashloth
Top Bottom