Neler Yeni

Asus VG27VQ Monitör Nasıldır?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bu videoyu izlersen TN olan benq ips olan asus. UFO testi neredeyse tn ile aynı. Benim önerdigim VG279QM modeli videodaki VG259qm modelinden daha hızlı ve daha iyi. Yani üzmez.
rtings sitesinde detaylı incelemesi var bakabilirsin: https://www.rtings.com/monitor/reviews/asus/vg279qm gaming performansı 8.7 almış. Sitede 150 den fazla monitör incelenmiş ve gaming performansı 8.8 alan monitör var en fazla. yani 8.7 performans harika.
Evet , ıps oyun için alınmaz diye bir seçenek yok ama ıps alınır ama , o ıps panel kaliteli olmadıkça alınmaz. (Düşük bütçede)

Düşük bütçeden kastettiğim özelliklerine göre orta segment olan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumlardan gördügüm g7 yorumu söyleyeyim. Kavisli va panel ve kavislerinden ışık sızması olmayan tek monitör. Ghosting olmayan piyasadaki tek VA panel gibi yorumlar okudum.
Bende ghosting sorunu yaşayan gördüm ve genel olarak adı ghosting sorunlu monitör olarak çıkmış , kullanmadan net bir şey diyemem yinede.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Evet , ıps oyun için alınmaz diye bir seçenek yok ama ıps alınır ama , o ıps panel kaliteli olmadıkça alınmaz. (Düşük bütçede)

Düşük bütçeden kastettiğim özelliklerine göre orta segment olan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ghosting sorunu yaşayan gördüm ve genel olarak adı ghosting sorunlu monitör olarak çıkmış , kullanmadan net bir şey diyemem yinede.

İPS alma va panel al diyorlar mesela ama rtings sitesindeki incelemelere bakarsan Çogu ips va panellerden daha hızlı. Zaten VA panel alma ghosting var diye boşuna demiyorlar. Örnek vereyim vg27vq monitör ile vg279q monitör fiyat olarak aynı genellikle rtings sitesinde incelemeler de 279q monitör daha hızlı ölçülmüş.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İPS alma va panel al diyorlar mesela ama rtings sitesindeki incelemelere bakarsan Çogu ips va panellerden daha hızlı. Zaten VA panel alma ghosting var diye boşuna demiyorlar. Örnek vereyim vg27vq monitör ile vg279q monitör fiyat olarak aynı genellikle rtings sitesinde incelemeler de 279q monitör daha hızlı ölçülmüş.
Panele sadece IPS , VA ,TN olarak bakmak çok yanlıştır. Markaya , modele , kaliteye ve kağıt üstündeki özelliklere hiç bakmıyorlar ve gerçekten üzücü.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Ya
İPS alma va panel al diyorlar mesela ama rtings sitesindeki incelemelere bakarsan Çogu ips va panellerden daha hızlı. Zaten VA panel alma ghosting var diye boşuna demiyorlar. Örnek vereyim vg27vq monitör ile vg279q monitör fiyat olarak aynı genellikle rtings sitesinde incelemeler de 279q monitör daha hızlı ölçülmüş
Ya ben curved olsa onu kesin alırdım ama düz istemiyorum şuan napsam çok kararsızım

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
Anime, Dizi, laptop, ekran kartı, işlemci, monitör.
Arkadaşlar ben 2 gün önce https://www.vatanbilgisayar.com/asu...freesync-ve-g-sync-uyumlu-gaming-monitor.html bu monitörden aldım zamanım yoktu Asusa Bayılırım çok seviyorum ama https://www.vatanbilgisayar.com/aoc...c-full-hd-dp-hdmi-curved-oyuncu-monitoru.html şimdi aoc 240 hrz monitörünü gördüm vatanda sizce iade edip bunu alayımmı asus niye bu kadar pahalı
aoc da ölü pixel olabiliyormuş galiba öyle bişey okumuştum ama asus sun kalitesi yeter

AOC C27G2U 27" 1ms 165 Hz FreeSync Premium VA Full HD Curved Gaming Monitör​

Kullanıyorum uzun zamandır indirimde 2000 tl ye almıştım. Tavsiye ederim herhangi bir ölü piksel veya ısınma gibi bir sorunu olmadı.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha

AOC C27G2U 27" 1ms 165 Hz FreeSync Premium VA Full HD Curved Gaming Monitör​

Kullanıyorum uzun zamandır indirimde 2000 TL ye almıştım. Tavsiye ederim herhangi bir ölü piksel veya ısınma gibi bir sorunu olmadı.
Hmm anladım ben adustan çok memnunum ama sadece bu fiyata aocun 240 hrz varmış kazıklandımmı diye düşündün iade edip 240 mı alsam diye düşünüyorum

Xenfia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Aksu
İlgilendiği Kategoriler
Anime, Dizi, laptop, ekran kartı, işlemci, monitör.
Hmm anladım ben adustan çok memnunum ama sadece bu fiyata aocun 240 hrz varmış kazıklandımmı diye düşündün iade edip 240 mı alsam diye düşünüyorum
Dediğim gibi AOC kötü bir marka değil gayet kaliteli ve fiyat performans ürünleri. Ben hiç sorun yaşamadım paneline falan youtubedaki videolardan bakabilirsin. Bence AOC daha mantıklı.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
A
Dediğim gibi AOC kötü bir marka değil gayet kaliteli ve fiyat performans ürünleri. Ben hiç sorun yaşamadım paneline falan youtubedaki videolardan bakabilirsin. Bence AOC daha mantıklı.
Anladım yarın vatana gidip konuşucam

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Arkadaşlar napiyim bir şey söyleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri