Neler Yeni

Asus -vg30vql1a-nasildir

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Fps oyunlar için kavisli önermem. Bu fiyat bandında 2k ve yüksek hz monitör yok f/p olarak düşünülebilir fakat valorant cs için hem boyut hem de panel bakımından önermiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Fps oyunlar için kavisli önermem. Bu fiyat bandında 2k ve yüksek hz monitör yok f/p olarak düşünülebilir fakat valorant cs için hem boyut hem de panel bakımından önermiyorum.
Kanka kavisli monitörler görüş açısını arttırdığı için bu dediğine katılmıyorum özellikle fps oyunları oynanır. Bana kalırsa ideal fps oyunları için monitör boyutu 24inc. 27 ilede oynayan var ama 30 inç kesinlikle fps monitörü değil! Bunun dışında panel olarak Va panel ile ıps panel arasında devasa farklar yok tn panel olmadığı sürece YENUR OMEGA 5 diyebiliriz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...esync-kavisli-gaming-monitor-pm-HBC000032DF0T almayı düşünüyorum csgo valorant gibi oyunlar oynamıyorum nasıldır başka önerileriniz varmi ultra geniş monitör olarak ?
Anladığım kadarıyla hikaye tabanlı oyunlar oynayacaksın. Güzel monitör bendede 24inc olanı var. Tek gördüğüm sıkıntı siyah renklerde az biraz ghosting oluyor o kadar. Bu fiyat bandında ghosting yapmayan bir monitör bulursan ona bir bak derim :)

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka kavisli monitörler görüş açısını arttırdığı için bu dediğine katılmıyorum özellikle fps oyunları oynanır. Bana kalırsa ideal fps oyunları için monitör boyutu 24inc. 27 ilede oynayan var ama 30 inç kesinlikle fps monitörü değil! Bunun dışında panel olarak Va panel ile ıps panel arasında devasa farklar yok tn panel olmadığı sürece YENUR OMEGA 5 diyebiliriz :)

Anladığım kadarıyla hikaye tabanlı oyunlar oynayacaksın. Güzel monitör bendede 24inc olanı var. Tek gördüğüm sıkıntı siyah renklerde az biraz ghosting oluyor o kadar. Bu fiyat bandında ghosting yapmayan bir monitör bulursan ona bir bak derim :)
Teşekkür ediyorum önerin varmi buna benzer bir monitör :)

Yani alinabilirmi üzerimi açıkçası

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Teşekkür ediyorum önerin varmi buna benzer bir monitör :)

Yani alinabilirmi üzerimi açıkçası
Hocam ben konuyu yanlış okudum Fps oyunları oynadığını düşünerek yazdım. Evet alınabilir, bu bütçede 2k IPS monitör yok zaten. Bütçenin artma imkanı varsa kesinlikle IPS öneririm

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben konuyu yanlış okudum Fps oyunları oynadığını düşünerek yazdım. Evet alınabilir bu bütçede 2k IPS monitör yok zaten. Bütçenin artma imkanı varsa kesinlikle IPS öneririm
hocam va panel ama :)

Pckopat

80+ Silver
Hocam özellikleri güzel bu ebatta bir monitör arıyorsanız iyi bir seçenek olur.

Top Bottom