https://www.hepsiburada.com/asus-tu...esync-kavisli-gaming-monitor-pm-HBC000032DF0T almayı düşünüyorum csgo valorant gibi oyunlar oynamıyorum nasıldır başka önerileriniz varmi ultra geniş monitör olarak ?
Kanka kavisli monitörler görüş açısını arttırdığı için bu dediğine katılmıyorum özellikle fps oyunları oynanır. Bana kalırsa ideal fps oyunları için monitör boyutu 24inc. 27 ilede oynayan var ama 30 inç kesinlikle fps monitörü değil! Bunun dışında panel olarak Va panel ile ıps panel arasında devasa farklar yok tn panel olmadığı sürece YENUR OMEGA 5 diyebilirizFps oyunlar için kavisli önermem. Bu fiyat bandında 2k ve yüksek hz monitör yok f/p olarak düşünülebilir fakat valorant cs için hem boyut hem de panel bakımından önermiyorum.
Anladığım kadarıyla hikaye tabanlı oyunlar oynayacaksın. Güzel monitör bendede 24inc olanı var. Tek gördüğüm sıkıntı siyah renklerde az biraz ghosting oluyor o kadar. Bu fiyat bandında ghosting yapmayan bir monitör bulursan ona bir bak derimhttps://www.hepsiburada.com/asus-tu...esync-kavisli-gaming-monitor-pm-HBC000032DF0T almayı düşünüyorum csgo valorant gibi oyunlar oynamıyorum nasıldır başka önerileriniz varmi ultra geniş monitör olarak ?
Teşekkür ediyorum önerin varmi buna benzer bir monitörKanka kavisli monitörler görüş açısını arttırdığı için bu dediğine katılmıyorum özellikle fps oyunları oynanır. Bana kalırsa ideal fps oyunları için monitör boyutu 24inc. 27 ilede oynayan var ama 30 inç kesinlikle fps monitörü değil! Bunun dışında panel olarak Va panel ile ıps panel arasında devasa farklar yok tn panel olmadığı sürece YENUR OMEGA 5 diyebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladığım kadarıyla hikaye tabanlı oyunlar oynayacaksın. Güzel monitör bendede 24inc olanı var. Tek gördüğüm sıkıntı siyah renklerde az biraz ghosting oluyor o kadar. Bu fiyat bandında ghosting yapmayan bir monitör bulursan ona bir bak derim
Yani alinabilirmi üzerimi açıkçasıFps oyunlar için kavisli önermem. Bu fiyat bandında 2k ve yüksek hz monitör yok f/p olarak düşünülebilir fakat valorant cs için hem boyut hem de panel bakımından önermiyorum.
Hocam ben konuyu yanlış okudum Fps oyunları oynadığını düşünerek yazdım. Evet alınabilir, bu bütçede 2k IPS monitör yok zaten. Bütçenin artma imkanı varsa kesinlikle IPS öneririmTeşekkür ediyorum önerin varmi buna benzer bir monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani alinabilirmi üzerimi açıkçası
hocam va panel amaHocam ben konuyu yanlış okudum Fps oyunları oynadığını düşünerek yazdım. Evet alınabilir bu bütçede 2k IPS monitör yok zaten. Bütçenin artma imkanı varsa kesinlikle IPS öneririm
Evet farkındayım fakat bu özelliklerde, bu fiyata sadece VA panel var. Bütçe artarsa IPS bütçe sabitse bu monitörü öneririm.hocam va panel ama
tesekkur edıyorumEvet farkındayım fakat bu özelliklerde, bu fiyata sadece VA panel var. Bütçe artarsa IPS bütçe sabitse bu monitörü öneririm.