Neler Yeni

ASUS VİVOBOOK 14 PRO OLED ALINIR MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Koç
Bütçe
37000
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşım için bilgisayara bakıyorum vivobook 16x modelini düşünmüştüm ekranı berbattı bu yüzden oledlere yönelme kararı aldım, zira asıl amaç okul, oyun ikinci planda. Bu modeli buldum sizlere de sormak istedim alınır mı? Cs valo gibi oyunları oynatır mı? freedos ve windows kurulu seçenekleri var internette hangisini tercih etmeliyim? Ve ilk defa internetten teknolojik ürün alcağım garantiye göndermem gerekirse ne yapmalıyım süreç nasıl işler?
not: önerilere açığım ama birazcık marka takıntım yüzünden asustan şaşmayı düşünmüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
link: https://www.epey.com/laptop/asus-vivobook-pro-14-oled-k3400ph-km018t.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada attığım link değilmiş
https://app.hb.biz/65WmGK2qREYH buymuş

Son düzenleme:

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşım için bilgisayara bakıyorum vivobook 16x modelini düşünmüştüm ekranı berbattı bu yüzden oledlere yönelme kararı aldım, zira asıl amaç okul, oyun ikinci planda. Bu modeli buldum sizlere de sormak istedim alınır mı? Cs valo gibi oyunları oynatır mı? freedos ve windows kurulu seçenekleri var internette hangisini tercih etmeliyim? Ve ilk defa internetten teknolojik ürün alcağım garantiye göndermem gerekirse ne yapmalıyım süreç nasıl işler?
not: önerilere açığım ama birazcık marka takıntım yüzünden asustan şaşmayı düşünmüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
link: https://www.epey.com/laptop/asus-vivobook-pro-14-oled-k3400ph-km018t.html

Bu arada attığım link değilmiş
https://app.hb.biz/65WmGK2qREYH buymuş
Alınmaz hocam o fiyata o ekran kartı çok kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral zaten en fazla cs girilecek kadın kullanıcı olduğu için aman aman bişey olmasına gerek yok ekran kartını yükseltmektense oled kullanmak daha çok işimize yarıyor

GirayHan

80+ Platinum
adam zaten ekran kartı aramıyor ki. arasa oyun bilgisayarı önerisi açardı demi. herşeyi oyundan ibaret sanıyorsunuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Koç
adam zaten ekran kartı aramıyor ki. arasa oyun bilgisayarı önerisi açardı demi. herşeyi oyundan ibaret sanıyorsunuz :D
evet oyun çok arka planda ben cs oynayacağını bile sanmıyorum sadece olur da isterse beraber oynamak oynatsın diye söyledim benim için önemli olan ekran kalitesi boyutu hafifliği bu yüzden oled ve 14inç tercih ettim bu öğrenmek istediğim bu fiyata daha mantıklı bir şey var mı veya bu laptop csyi rahatça oynatır mı

GirayHan

80+ Platinum
evet oyun çok arka planda ben cs oynayacağını bile sanmıyorum sadece olur da isterse beraber oynamak oynatsın diye söyledim benim için önemli olan ekran kalitesi boyutu hafifliği bu yüzden oled ve 14inç tercih ettim bu öğrenmek istediğim bu fiyata daha mantıklı bir şey var mı veya bu laptop csyi rahatça oynatır mı
şuna bir bak bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Koç
şuna bir bak bence.

öncelikle yardım için teşekkürler attığım modelde gtx 1650 ekran kartı var bunda harici ekran kartı yok sanırım aralarında ne fark olur dediğim oyunları oynatır mı ya birde dediğim gibi birazcık marka takıntısı olan bir insanım her markaya rahatça yanaşamıyorum artılarıyla eksileriyle detay verebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,207
Üyeler
163,618
Son üye
ensar3455
Top Bottom