Yardım Asus VivoBook 14 X415JF Aşırı Isınma Sorunu

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar vakumlu soğutucu kullanıyorum soğutucuyu çıkarttığım anda google açsam bile sıcaklık değerleri fırlıyor soğutucuyla bile 75 derecelerde dolaşıyor fanını temizleyeli 1 hafta oldu laptobu 1 yıl önce satın aldım vakumlu soğutucudan önce https://www.trendyol.com/dexim/frigus-gaming-4-fan-ledli-notebook-sogutucu-stand-p-60236502 bu soğutucuyu kullanıyordum bu soğutucu da 1-2 aydan sonra soğutmamaya başladı bu ısınma sorununu nasıl çözebilirim?

75 derece buz gibi demek, yine daha serin çalışsın istiyorsan güç seçeneklerine girip maksimum işlemci durumunu %95 yap.

75 derece buz gibi demek, yine daha serin çalışsın istiyorsan güç seçeneklerine girip maksimum işlemci durumunu %95 yap.
Oyuna girince 91 dereceyi görüyor ve ısındığı için tam performans çalışmayıp güç düşürüyor bu da fps e yansıyor kanka

Oyuna girince 91 dereceyi görüyor ve ısındığı için tam performans çalışmayıp güç düşürüyor bu da fps e yansıyor kanka
Normal, laptop bu. 91°C'de işlemci thorttlinge girmez bence, 95°C falan olsa FPS düşer de. Thorttlingi çok merak ediyorsan işlemci hızını takip edebilirsin. Isınınca çok hız düşürürse thorttling vardır.

Normal, laptop bu. 91°C'de işlemci thorttlinge girmez bence, 95°C falan olsa FPS düşer de. Thorttlingi çok merak ediyorsan işlemci hızını takip edebilirsin. Isınınca çok hız düşürürse thorttling vardır.
işlemci hızım çok düşüyor oyunda zaten 3.6ghz ye kadar çıkıyor masaüstündeyken oyuna girince 2.0ghz görüyorum thermal throttle ı nasıl çözebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,529
Üyeler
174,388
Son üye
volkie1912
Geri