🔥İndirim Asus Vivobook 16 Snapdragon X X1 24.799 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,251
İlk siparişe özel 1.000 TL indirim var. ARM dizüstü bilgisayarlar 60 bin TL ile çıkış yapmıştı fiyatları bu seviyeye kadar geriledi. ARM işlemci olduğu için bataryası çok çok iyi ama uygulama desteği pek iyi değil.

Asus'un kendisi daha ucuza satıyor alacaksanız buradan alın

1747163771166.webp

Asus'un kendisi daha ucuza satıyor alacaksanız buradan alın

Alıntıyı görüntüle
Konu sahibi ne atmış hocam bi baksan

Yani 25 e bı ara oled laptoplar dolaşıyordu hbde batarya süresi için bunun ekran biraz tirt geldi

60 bin olanlar elit işlemci. 5 bin üstüne m1 macbook air varken bunlar alınmaz. Snapdragon beta tester olmak istiyorsanız o başka. Fakat ileride güzel yerlere geleceğini tahmin ediyorum.

60 bin olanlar elit işlemci. 5 bin üstüne m1 macbook air varken bunlar alınmaz. Snapdragon beta tester olmak istiyorsanız o başka. Fakat ileride güzel yerlere geleceğini tahmin ediyorum.
low end piyasasının tamamı gelecekte muhtemelen arm işlemcilere kayacak ama şimdilik windows tarafında arm işlemcili laptop almak mantıklı değil gerçekten, daha birkaç senesi var.

• Beğen
Reaksiyonlar: hoka
Sıradan notebooklara göre tek artısı batarya süresi, bence değmez, 5 daha konup ultra işlemcili oled ekran cihaz alınır

Asus Zenbook 14 UM3402 kullanıyorum, gerçekten kötü bir cihaz. Windows ihtiyacından dolayı Macbook Air parası vermek zorunda kalsam da cihazın yazılımsal anlamda sağlam tek bir detayı yok. Asus'un bug'lara karşı bir hamlesi de yok. En basitinden üç aydır hoparlör çalışmıyor (format atmak lazım). :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,662
Üyeler
174,014
Son üye
MadBasH
Geri