Asus vivobook mu apple macbook mu

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
tabi ki asus her konuda daha iyi. işlemci olarak da çok güzel ve verimli bir işlemcisi var bu işlemci m4 den daha iyi. arm tabanlı laptop alırsanız yapabileceğiniz işlemleri büyük ölçüde kısıyorsunuz maalesef

tabi ki asus her konuda daha iyi. işlemci olarak da çok güzel ve verimli bir işlemcisi var bu işlemci m4 den daha iyi. arm tabanlı laptop alırsanız yapabileceğiniz işlemleri büyük ölçüde kısıyorsunuz maalesef
teşekkür ediyorum hocam snapdragon x işlemci hakkında bilginiz var mı peki ?

teşekkür ediyorum hocam snapdragon x işlemci hakkında bilginiz var mı peki ?
snapdragon x x1 işlemcisinden bahsediyorsunuz tahminimce, fark etmez snapdragon da arm tabanlı bir işlemci arm tabanlı laptop alacaksanız işte o zaman mac tavsiye ederim. onun dışında ikisini de tavsiye etmem neden kendinizi daha kaliteli mal almak ve özgür bırakmak varken kısıtlayasınız ki ?

snapdragon x x1 işlemcisinden bahsediyorsunuz tahminimce, fark etmez snapdragon da arm tabanlı bir işlemci arm tabanlı laptop alacaksanız işte o zaman mac tavsiye ederim. onun dışında ikisini de tavsiye etmem neden kendinizi daha kaliteli mal almak ve özgür bırakmak varken kısıtlayasınız ki ?
açıkcası armın ne oldugunu bilmiyorum hocam siz vivobook mu öneriyorsunuz şimdi

Zenbook oled kullanıyorum, özellikle ekranı ve pil ömrü olmak üzere aşırı memnunum ama vivobookta durum ne olur bilemiyorum.

açıkcası armın ne oldugunu bilmiyorum hocam siz vivobook mu öneriyorsunuz şimdi
işlemciler iki tabana ayrılır. arm ve x86. arm işlemcilerin amacı işlem kapasitesinden ve birtakım şeylerden kısarak pil ömrünü uzatmaktır, bunun sonucu olarak ciddi kısıtlamalara maruz kalır. uygualama açısından çok büyük sorun yaşarsınız her uygulama optimize edilmemiştir bu zamanla insanın canını sıkmaya başlıyor çünkü istediğini programları indiremiyorsunuz. muailleri var ama ücretli ve pahalı bu sefer de uygulamalara sürekli para vermek zorunda kalıyorsunuz. niye rezillik çekeyim ki x86 dediğimiz amiyane tabirle klasik bir laptop alır geçer her şeyi indirir kullanırım ki ultra serisi hem güç hem güç tüketimi konusunda çok iyi değerler veriyor pil süresi konusunda da çok iyi noktalara geldi arm tabanlı bir şeye bu açıdan ihtiyaç kalmadı. vivobook candır. imkan varsa zenbook tavsiye ederim zenbook bambaşkadır :)

Zenbook oled kullanıyorum, özellikle ekranı ve pil ömrü olmak üzere aşırı memnunum ama vivobookta durum ne olur bilemiyorum.
işlemciler iki tabana ayrılır. arm ve x86. arm işlemcilerin amacı işlem kapasitesinden ve birtakım şeylerden kısarak pil ömrünü uzatmaktır, bunun sonucu olarak ciddi kısıtlamalara maruz kalır. uygualama açısından çok büyük sorun yaşarsınız her uygulama optimize edilmemiştir bu zamanla insanın canını sıkmaya başlıyor çünkü istediğini programları indiremiyorsunuz. muailleri var ama ücretli ve pahalı bu sefer de uygulamalara sürekli para vermek zorunda kalıyorsunuz. niye rezillik çekeyim ki x86 dediğimiz amiyane tabirle klasik bir laptop alır geçer her şeyi indirir kullanırım ki ultra serisi hem güç hem güç tüketimi konusunda çok iyi değerler veriyor pil konusunda da çok iyi noktalara geldi arm tabanlı bir şeye bu açıdan ihtiyaç kalmadı. vivobook candır. imkan varsa zenbook tavsiye ederim zenbook bambaşkadır :)
teşekkür ediyorum arkadaşlar

gaming laptopumun yanına ben de 2.el bir oled zenbook almayı planlıyorum gaming laptop taşınmıyor :)

gaming laptopumun yanına ben de 2.el bir oled zenbook almayı planlıyorum gaming laptop taşınmıyor :)
Kesinlikle taşınmıyor. Şu anda bilgisayarım 3 buçuk yıllık oldu ona rağmen 5-6 saat şarjı gidiyor çok rahat bir şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri