Arkadaşlar uygun fiyatlı monitör arayışındayım,Asus VP249Q3R Monitör güzel gibi,Sizce alınır mı? Tepki süresini tam verebiliyormu?
Buda tercih edilebilir foruma ben yaydim bunu her alanda beğendi.G2412F kendim kullanıyorum aklınızda bulunsun derim.
Onu görmemiştim o da iyiymişİyzico ile 2.9kASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekranwww.gaming.gen.tr
İlk attığımla aynı özelliklere sahip,o iyzico ile 3.500TL'ye denk geliyorbu da ufak bi indirime girmiş bakılabilir
İlk attığımla aynı özelliklere sahip,o iyzico ile 3.500TL'ye denk geliyor
sorun cıksa gaming gen'e pek güvenemedim ben o yüzden attım bir de parlaklık hdr10 gibi özellikler bakımından daha zengin gibi lgİlk attığımla aynı özelliklere sahip,o iyzico ile 3.500TL'ye denk geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG249Q3R 23,8 inç Full HD oyuncu monitörü, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz Fast IPS panele sahip.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Linki unutmuşum konuyu yazarken
Yok ben senin atmana bişey demedim sadece diğeri daha ucuza geliyor dedimsorun cıksa gaming gen'e pek güvenemedim ben o yüzden attım
Yanlış anlama yaniYok ben senin atmana bişey demedim sadece diğeri daha ucuza geliyor dedim
yok hocam anlamadımYok ben senin atmana bişey demedim sadece diğeri daha ucuza geliyor dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlama yani