Neler Yeni

Asus VP249QGR Hakkında bilgi

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Üstteki ürünü aldım ama G-sync özelliği yokmuş sanırım. Ekran kartı 1660s
Tepki Süresi : 1ms MPRT , 4ms (Gray to Gray) yazıyor gri alanda 4ms mi oluyor anlamadım :)
Alttaki ürünleri görünce biraz pişman oldum gibi geldi bu sync ve tepki sürelerinden dolayı sizce ne yapmalıyım geri verip altta ki ürünlere veya farklı ürünlere mi bakayım

peoples

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
Öncelikle AOC monitörü de 1MS MPRT. Attığın WievSonic monitör ise LED değil LCD panel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca AOC monitörden Display Port ve HDMI kablosu çıkarken, ASUS'tan sadece HDMI çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle AOC monitörü de 1MS MPRT. Attığın WievSonic monitör ise LED değil LCD panel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca AOC monitörden Display Port ve HDMI kablosu çıkarken, Asus'tan sadece HDMI çıkıyor.
Yani ASUS 1 ms mi 4 ms mi MPRT GTG falan zaten anlamıyorum kafam karışıyor iyice :)
DP ile HDMI arasında ki fark nedir 144 hz alamaz mıyım HDMI da

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bahadır Başer
Tepki Süresi : 1ms MPRT , 4ms (Gray to Gray) yazıyor gri alanda 4ms mi oluyor anlamadım :)
Alttaki ürünleri görünce biraz pişman oldum gibi geldi bu sync ve tepki sürelerinden dolayı sizce ne yapmalıyım geri verip altta ki ürünlere veya farklı ürünlere mi bakayım

Hocam karar verememiş gibi gözüküyorsun , ben Aoc sevmiyorum Satarsan ulaşabilirsin :D
Aocta 1ms sabit , Asusta 4ms griden gireye alir diyor. 4ms olayi vardir onu yazdiklarina göre.
Birde G-sync olmadigina eminmisin ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam karar verememiş gibi gözüküyorsun , ben Aoc sevmiyorum Satarsan ulaşabilirsin :D
Aocta 1ms sabit , Asusta 4ms griden gireye alir diyor. 4ms olayi vardir onu yazdiklarina göre.
Birde G-sync olmadigina eminmisin ?
Linkten bakar mısın sende, ben mi göremedim acaba AMD desteği var ama nvdia yok sanırım. 4 ms griden griye olayı oyunlarda beni etkiler mi fark edilir mi özellikle csgo da

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe

Bence aoc almalısın

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bahadır Başer
Üstadim harbiden yokmuş G-Sync.Yorumlarda biri öyle demiş .Bende Aoc dönücem galiba. Ya ekran akrtini degiştiricen yada monitörü .
G-sync oyundaki yirtilmalari engelliyor. Bu Asus'un daha üst modellerinde oluyor anladigim kadariyla bunun fiyatida o yüzden böyle.
Monitor kotu degil ama G-syncde önemlidir. Bu kdr FPS oynuyosan abi onu alirken başta sorcaktin onlari neden sormadin ki

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
Üstadim harbiden yokmuş G-Sync.Yorumlarda biri öyle demiş .Bende Aoc dönücem galiba. Ya ekran akrtini degiştiricen yada monitörü .
G-sync oyundaki yirtilmalari engelliyor. Bu Asus'un daha üst modellerinde oluyor anladigim kadariyla bunun fiyatida o yüzden böyle.
Monitor kotu degil ama G-syncde önemlidir. Bu kdr FPS oynuyosan abi onu alirken başta sorcaktin onlari neden sormadin ki
Başlıkta sync yazıyordu dikkat etmedim, bu fiyat aralığında G-sync monitör göremedim indirimli 1260 tl ye almıştım. F/p olarak bakmak gerekirse çok da kötü değildir heralde

Top Bottom