ERDEMCHAMP5524
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
Alacağın sistemin link varmı hocamHerkese iyi günler vatandan hazır sistem alacağım ekran kartı seçimi olarak bu 2 ekran kartı fiyatlar hemen hemen aynı sizce hangi ekran kartı daha iyi siz olsanız hangisini alırdınız.
Alacağın sistemin link varmı hocam
Bu sistem stokda yok hocam olsa bende alacaktımINTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-DUAL-RTX4060 WHITE-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-DUAL-RTX4060 WHITE-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sepete ekleyebildim ama alışverişi tamamlamadım stokta var diye biliyorum nasıl bir hata alıyorsunuzBu sistem stokda yok hocam olsa bende alacaktım
bende de hata verdi işlemci fanında stok yokmuş şans maalesefBu sistem stokda yok hocam olsa bende alacaktım
Devam et tuşuna bas onaylamaz bende ekleyebiliyorum ama basınca stokda yok diyorsepete ekleyebildim ama alışverişi tamamlamadım stokta var diye biliyorum nasıl bir hata alıyorsunuz