Neler Yeni

Asus vs Lenovo Laptop Hangisi?

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
Bütçe
18000
şu iki laptoptan f/p olarak hangisini almamı önerirsiniz? veya bu fiyatlarda önerebileceğiniz daha iyi bir laptop varsa yazar mısınız? bütçem 15-20k arası max

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Üsttekine 8 gb ram takviyesi gerekecek

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
şu iki laptoptan f/p olarak hangisini almamı önerirsiniz? veya bu fiyatlarda önerebileceğiniz daha iyi bir laptop varsa yazar mısınız? bütçem 15-20k arası max

lenovo ideapad daha iyi hocam

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üsttekine 8 gb ram takviyesi gerekecek
hocam alttaki lenovo iyi ama ekran kartı 3050 ve monitör 120hz. benim attığım lenovo 3050TI 165hz. işlemci için o parayı ve bu farkı ödemeye değer mi sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahibiyim, isterseniz bakabilirsiniz. Lenovo ile arasında ne fark var, hangisinin soğutması daha iyi bilmiyorum ama ben cihazı 16 bin TL'ye almıştım aynı yerden, hepsiburada satıcısından.
hocam bu victuslarda kronik monitör-ekran sıkıntıları var deniyor. siz bir sıkıntı çektiniz mi bilmiyorum? genel olarak memnun muusnuz bilgisayardan iş-oyun performansı vs olsun?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Hocam bunları buldum detaylı bakın isterseniz karşılaştırmalarını yapın youtube'dan videolarına vesaire bakın sonra kararınızı verin

metamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
metamorph
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam bunları buldum detaylı bakın isterseniz karşılaştırmalarını yapın youtube'dan videolarına vesaire bakın sonra kararınızı verin
hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıp baktığınız için >3

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet

2 buçuk senelik gaming ideapad 3 laptopumun tertemiz bakmama rağmen anakarti yandı yaptırmaya kalksam 1 bilgisayar parası markaya olan bütün güvenim sarsıldı

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
hocam alttaki lenovo iyi ama ekran kartı 3050 ve monitör 120hz. benim attığım lenovo 3050TI 165hz. işlemci için o parayı ve bu farkı ödemeye değer mi sizce?
Yapacağınız işe yada oynayacağınız oyuna bağlı olarak değişir. 12500h attığınız laptoplardaki işlemcilerden çok daha güçlü bir işlemci. Kasa kalitesi ve soğutma olarakta lenovo gayet iyidir. Attığım victusa 8 gb ram ekleyerek onu da alabilirsiniz. İşlemcileri aynı ve daha ucuz bi seçenek

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Kaan GÜRBÜZ
hocam bu victuslarda kronik monitör-ekran sıkıntıları var deniyor. siz bir sıkıntı çektiniz mi bilmiyorum? genel olarak memnun muusnuz bilgisayardan iş-oyun performansı vs olsun?
Hocam ben memnunum, gerek oyun olsun gerek gündelik kullanım olsun bir sıkıntısını görmedim.
Ekran olarakta insanlar çok sallanmasından bahsetmiş ancak sabit dururken herhangi bir sallanma yaşanmıyor. sadece taşıma esnasında veya çok titretirseniz sallanıyor, sonrasında duruyor. bu uzun süreli bir şey de değil. beni rahatsız etmiyor. ben böyle ince, naif duruşu yüzünden tercih ettim, gündelik kullanımda pil performansı da bana yetiyor. çok ağır oyunlarda test etmedim ancak mafia definitive edition, gta v, gta 4, assetto corsa ai serverlar'da fazlasıyla memnun etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom