Yardım ASUS vs PALİT 5060 Tİ 16GB

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,836
Hocam ben şunu anladım marka o kadar önemli değil tabi afoc gibi marka olmadığı sürece ben olsam palit alır geçerim
fiyatlar yakın olduğu için sormak istedim ama 3 fan her zaman iyidir diye düşünüyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Palit alın bekleyin 21 k ya düşer
bekliyorum bakalim hocam bi tik pahalilar suan evet ama asus palit fiyatlarına yaklasinca bilemedim napsam

23k ya direkt asus dual satarkende asus olunca pahalı oluyor ülkemizde
ya bu dual serilerinde bazen sorun vs oluyor ondan tereddutte kaldim tuf prime ya da rog serisinden cok dusuk model galiba bu palitle ayni sogutma performansi verecekse marka takintim yok benim

bekliyorum bakalim hocam bi tik pahalilar suan evet ama asus palit fiyatlarına yaklasinca bilemedim napsam

ya bu dual serilerinde bazen sorun vs oluyor ondan tereddutte kaldim tuf prime ya da rog serisinden cok dusuk model galiba bu palitle ayni sogutma performansi verecekse marka takintim yok benim
marka takıntınız yoksa 21.600 e gainward var onu al geç

Fiyat farkı azsa asus tercih etmek daha iyi olur.

marka takıntınız yoksa 21.600 e gainward var onu al geç
min 3 ay peşin fiyatına taksit olması gerek hocam tekte çıkmaz o para benden

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9060 XT 11350-01-20G 16GB OC GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
https://www.incehesap.com/sapphire-...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile hocam amd düşünürseniz gem nitro plus bi kartın zirvesi yani bunu bi değerlendirin
sırf bu kartı çıksın diye bekledim ama gözüm tutmadı almaktan vazgeçtim 5060 ti 16gb almakta kararlıyım

min 3 ay peşin fiyatına taksit olması gerek hocam tekte çıkmaz o para benden

sırf bu kartı çıksın diye bekledim ama gözüm tutmadı almaktan vazgeçtim 5060 ti 16gb almakta kararlıyım

ürün bu ama vade farkı alıyor en mantıklısı taksit için palit bakılır

Geri