eeness0
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Tavsiye edermisin yani hocam bende alacam ses seviyesinden emin değildimsesi orta rahatsız etmiyor çok şık bir kasa üstü önü mesh
Tavsiye edermisin yani hocam bende alacam ses seviyesinden emin değildimsesi orta rahatsız etmiyor çok şık bir kasa üstü önü mesh
sesi az rahatsız etmiyor hocam isterseniz eve gidince video çekmeye çalışırımTavsiye edermisin yani hocam bende alacam ses seviyesinden emin değildim
Hocam teşekkür ederim sana zahmet video atarsan mutlu olurumsesi az rahatsız etmiyor hocam isterseniz eve gidince video çekmeye çalışırım
Eve gidince atıcam hocam ben teşekkür ederim.Hocam teşekkür ederim sana zahmet video atarsan mutlu olurum
Hocam unuttum sanırımEve gidince atıcam hocam ben teşekkür ederim.
hocam çektim şimdi hem dosya yüklenmiyor hem telefondan ses sanki tüm odayı inletiyormuş gibi çıkıyor kasanın fanları az ses çıkarıyor öyle söyliyeyim hiç rahatsız etmiyorHocam unuttum sanırım![]()
şöylede üstü mesh onu da göstereyim.Hocam unuttum sanırım![]()
Hocam bende aynı kasayi alacam ama ses seviyesini ışığını falan merak ediyorum video atarmisin teşekkür ederim..XPG daha iyi olur bizzat kullanıyorum istediğin bir şey olursa gönderirim.
Ses seviyesi normal ışıkları gayet güzel hocam çok düşünmeye gerek yok bence al geç kasalar konusunda çok bilgim yok ama üzmeyeceği kesin.Hocam bende aynı kasayi alacam ama ses seviyesini ışığını falan merak ediyorum video atarmisin teşekkür ederim..