Neler Yeni

Asus Wireless N150 USB N10n Nano Kod 28 Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran
Cihazı Vatan'dan aldım birkaç gün önce. Anakartımda wi-fi desteği olmadığı için böyle bir cihaza ihtiyaç duydum ve satın aldım. Eve geldim aygıtı taktım. Herhangi bir driver yüklenmedi ben de Asus'un web sitesinden en güncel driveri indirdim ve kurdum. Ancak aygıt yöneticisinde kod 28 hatası aldım. Farklı sürüm driverleri kurdum bana mısın demedi. Cihazı kaldırıp donanım değişikliklerini tara yaptım olmadı. Asus'a mail attım saçma bir cevap yolladılar. Tekrar döndüm henüz cevap gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
MSI b350m pro VD-H
Ryzen 3 2200g
MSI RX570 armor 4gb oc edition
HyperX Fury Black 8 gb 3200 mhz
CoolerMaster MasterWatt 500
CoolerMaster MasterBox Lite 5
WD Blue 1tb 7200 rpm

Murkini

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
2000 kat
Cihazı Vatan'dan aldım birkaç gün önce. Anakartımda wi-fi desteği olmadığı için böyle bir cihaza ihtiyaç duydum ve satın aldım. Eve geldim aygıtı taktım. Herhangi bir driver yüklenmedi ben de Asus'un web sitesinden en güncel driveri indirdim ve kurdum. Ancak aygıt yöneticisinde kod 28 hatası aldım. Farklı sürüm driverleri kurdum bana mısın demedi. Cihazı kaldırıp donanım değişikliklerini tara yaptım olmadı. Asus'a mail attım saçma bir cevap yolladılar. Tekrar döndüm henüz cevap gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
MSI b350m pro VD-H
Ryzen 3 2200g
MSI RX570 armor 4gb oc edition
HyperX Fury Black 8 gb 3200 mhz
CoolerMaster MasterWatt 500
CoolerMaster MasterBox Lite 5
WD Blue 1tb 7200 rpm
Kanka aynı sorunu bugün yaşadım çok sorunlu usb bende vatandan aldım git iade et kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna alternatif bi Cihaz var mı peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade alırlar mı 14 geçmedi alalı faturası da duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın da ders var İnternetsiz kaldım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,733
Üyeler
168,343
Son üye
ZiegleR