Neler Yeni

ASUS X55C işlemci değişebiliyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağan Kardan
Merhaba , ASUS X55C bir laptopum var işlemcisini yükseltmek istiyorum en fazla hangi işlemciyi takabilirim bilmiyorum. Değişebilir mi onu da bilmiyorum. Anakartı bilmiyorum. İçerisindeki işlemci i3 2328m diye bir işlemci. Yardım ederseniz sevinirim.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
anakarta gömülü olduğu için değişemiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama aynı modelin pclerinin yüksek işlemcili anakartını ucuza bulursanız anakart değişimi yapabilirsiniz ama o da ne kadar mümkün bilemem zor bir şey

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Bazı laptoplarda işlemci çıkarılıp değiştirilebiliyor ama seçeneklerin çok kısıtlı. Mevcut işlemcinden fazla güçlü bir şey takamazsın bulabilsen de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağan Kardan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı laptoplarda işlemci çıkarılıp değiştirilebiliyor ama seçeneklerin çok kısıtlı. Mevcut işlemcinden fazla güçlü bir şey takamazsın bulabilsen de
Laptopun içini açıp baktım değiştirebilir bir işlemci. Şuan ki işlemcim 2013 ten beri bilgisayarda ve performansı nedenini anlamadığım bir sebepten dolayı 1.3 Ghz in üstüne boştayken bile çıkmıyor(temizlememe rağmen çıkmıyor). İşlemcinin temel frekansı İntel'in sitesinde 2.3 Ghz olarak gösteriyor. En azından aynı işlemci olsa bile temel frekansında çalışabilsin istiyorum. Bilgisayarcı en son ram i çalmıştı o yüzden de bilgisayarcıya götürmek istemiyorum.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Güvenilir bilgisayarcı bulmak çok zor. Sorunun nedenini bilemiyorum açıkçası. Herhangi bir fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom